Tom Henks ukinuo sinu finansije pošto je „pao u kandže“ alkohola i napao devojku

07.07.2021

06:15 >> 06:20

0

Glumac svom nasledniku, Četu više ne plaća nikakve prohteve budući da je krenuo stranputicom

Tom Henks ukinuo sinu finansije pošto je „pao u kandže“ alkohola i napao devojku
Tom Henks - Copyright Profimedia

Bivša devojka Četa Henksa, Kijana Parker tužila je sina glumca Toma Henksa zbog navodnog zlostavljanja dok su bili u vezi. Od tog trenutka, Četa kao da bije maler. Počeo je da se alkoholiše, a roditelji mu više finansijski ne pomažu.

Naime, Kijana Parker je ispričala kako je Čet počeo da pije alkohol početkom prošle godine, u vreme pandemije koronavirusa.

Tom Henks, Rita Vilson, Foto: Profimedia

Kada su roditelji saznali za sve probleme koje je Čet pravio, uskratili su mu finansije i prestali da plaćaju njegove brojne prohteve.

– Naša veza je bila u redu, ali on nije bio u redu… Nije se u početku loše ponašao prema meni, već je samo imao posla sa mamom i tatom koji su ga „sasekli“ finansijski jer je ponovo počeo da pije i puši travu, a to nije bilo u njihovom pravilniku o podržavanju. Pa su to prekinuli – kaže Kijana.

Profimedia

– Pokušala sam da mu pomognem, ali ne možete da se borite protiv tuđih demona – zaključila je ona.

Podsetimo, Kijana Parker je tužila bivšeg da ju je fizički i verbalno maltretirao tokom njihove veze, koja je trajala skoro dve godine, zbog čega traži odštetu od milion dolara.

Profimedia

Naime, advokati Parkerove optužili su Četa da je pokazao porodično nasilje nekoliko puta u toku veze, pa su najavili tužbu tokom konferencije za štampu u Teksasu.

– Ovde se radi o nasilju u okviru odnosa između muškarca i žene, muškarca koji je mentalno i fizički ugnjetavao Kijanu Parker – rekao je njen advokat Kevin Murej ranije.

Inače, u martu je procurio video-snimak na kom se vidi da su se Henks i Parker žestoko posvađali u njihovom domu u Teksasu. Čet je tada usnimio sebe dok hoda kroz kuću sa posekotinom na svom čelu. Tada se čulo i da je vikao na svoju bivšu devojku jer je pokušala da ga napadne nožem, a ona sve optužbe negirala.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike