Kardi Bi uslikana sa trudničkim stomakom prvi put u javnosti! Jedan detalj je sve šokirao (FOTO)

08.07.2021

06:15 >> 06:18

0

Autor: D. Božović

Reperka je u potpuno opuštenom izdanju šetala dok se nazirao njen stomačić, a svim paparacima su za oko zapali njeni ogromni nokti

Kardi Bi uslikana sa trudničkim stomakom prvi put u javnosti! Jedan detalj je sve šokirao (FOTO)
Copyright Kardi Bi, Foto: Profimedia

Kardi Bi nedavno je obelodanila da ona i njem muž Ofset čekaju dete, a sada je prvi put u javnosti uslikana u potpuno ležernom izdanju. Ona i njen izabranik čekaju drugo dete, ali se još uvek ne zna da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

Kardi B, Profimedia

Američka reperka je saopštila pratiocima lepe vesti pozirajući naga, bez brushaltera, samo u donjem vešu, dok ju je za stomak držao njen suprug. Pevačica je sada uslikana kako izlazi iz jednog restorana u Los Anđelesu u potpuno prirodnom izdanju i širokoj trudničkoj haljini, a svima su za oko zapali njeni dugi nokti.

Kardi Bi, Profimedia

Po izlasku iz restorana, Kardi bi je sela u luksuznu limuzinu, a za svetske paparace je pozirala, ističući u prvi plan duge nokte sa veoma neobičnim radom.

Kardi Bi, Profimedia

Iako su reperka i njen partner ranije imali porodičnih problema, zbog kojih je Kardi bila primoana da podnese zahtev za razvod 2020. godine. Međutim, čini se da su izgladili odnose, a kao plod njihove ljubavi rodiće se uskoro još jedna beba.

– Slušali smo jedno drugog, komunicirali, molili se i tada je Bog blagoslovio nas i našu porodicu sa još jednim malim blagoslovom. Naš dom je sada veoma blažen, a mi smo spremni i tako srećni! Puno vam hvala svima na čestitkama i lepim željama – napisala je ranije Kardi Bi u opisu fotografije kada je saopštila fanovima da je trudna.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike