Isak Šabanović otkrio da li je bacio oko na koleginicu iz „Zvezda Granda“

08.07.2021

16:31 >> 17:01

0

Iako mu na poslovnom planu sve ide kako treba, o ljubavi nema vremena da razmišlja

Isak Šabanović otkrio da li je bacio oko na koleginicu iz „Zvezda Granda“
Copyright Isak Šabanović, Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasiranom finalisti „Zvezda Granda“, Isaku Šabanoviću popularnost sve više raste, a devojke se oko njega takoreći lome. Ponude za nastupe se neprestano nižu, a u ljubavnom životu nije sve tako bajno.

Bjelopoljac važi za velikog šmekera, a tokom gostovanja u jednoj Grandovoj emisiji, otkrio je da li mu se dopala neka od koleginica iz takmičenja i da li ima simpatiju.

Isak Šabanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Pitali su me da li sam bacio oko na neku koleginicu u „Zvezdama Granda“… Nisam ni na jednu namerno, jer nisam hteo da se priča, a posle ni da se piše o tome… Nisam bacio oko ni na jednu curu u ovoj sezoni „Zvezda Granda“, baš se svi družimo – rekao je Isak u emisiji „Grand magazin“ i dodao da o devojkama nema vremena da razmišlja:

– Stvarno ne mogu sad da razmišljam o tome… Kad mi kažu što ne nađeš curu? Pa kako sad da je nađem. Da se pravdam jesam li u Beču ili Makedoniji, ili ne znam gde pevam…

Isak Šabanović/ ATAImages/ Antonio Ahel

Ove Šabanovićeve reči su podstakle voditelja da mu predloži da naprave šou program pod nazivom „Isak traži devojku“, na šta se mladi pevač samo nasmejao:

– Dobro, ajde… Još mi samo to treba – rekao je on.

Podsetimo, ove godine je Isaku pobeda izmakla za dlaku, ali kako kaže, nije mu žao što nije osvojio prvo mesto i što je trijumf pripao njegovom kolegi Mahiru Mulaliću.

– Nijednog trenutka nisam mislio da ću da pobedim zato što su svi oko mene to pričali. Nisam se razočarao što sam drugi. U jednom trenutku sam čak skočio da budem treći (smeh). Ali nisam se nijednog trenutka razočarao, ni požalio što sam drugi, hteo sam samo da uđem u finale i bilo mi je super – dodao je on, pa objasnio sa bi žalio za pobedom da se delio stan.

Isak Šabanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Juče smo imali proslavu, svi finalisti… Ja kažem Mahiru: „Jedino bi mi bilo žao da smo dobijali stan, a ovako stvarno nije“ – priznao je on.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike