Nada Topčagić ne može da proda kuću na moru: Rusi su nudili milione, a sad ih nigde nema

09.07.2021

08:08 >> 08:29

0

Od kupaca nema ni traga ni glasa

Nada Topčagić ne može da proda kuću na moru: Rusi su nudili milione, a sad ih nigde nema
Copyright Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nada Topčagić, čim je popustila korona, spakovala se i sa suprugom Zlatkom otišla u Crnu Goru u Kaluđerovini u Tivtu gde ima kuću.

Ona priznaje da je nakon dugog razmišljanja odlučila da je proda, međutim, od kupaca nema ni traga ni glasa, iako su joj ranije nudili milione za tu nekretninu.

Pogled iz vikendice Nade Topčagić u Tivtu/ Privatna arhiva/ Nada Topčagić

– Da se razumemo, nisam bila za prodaju kuće, ali kako su mi Rusi došli do samih ulaznih vrata i sagradili zid, bila sam prinuđena na to. I taman kad sam odlučila da je prodam, Rusi su pobegli. Niti grade, niti kupuju, niti plaćaju milione kao pre tri godine. Tako da ništa od miliona koje sam mogla da dobijem. A taman sam planirala da od tog novca kupim neke nekretnine koje bih izdavala i od čijeg novca bismo živeli moja deca i ja. Međutim, sve je propalo – rekla je Nada za “Star”.

Podsetimo, pevačicinina kuća u Tivtu prošle godine imala je oštećenja usled oluje. Ona je tada za naš portal rekla šta se dogodilo.

– Vi ne možete da zamislite šta smo mi preživeli ovde, to je bila bura kakvu ne pamtim. Tako nešto nisam doživela u svom životu – rekla je tada Nada, i dodla da je deo crepa na krovu oštećen.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike