Milica Pavlović o navodima da je privlače žene: Ljubav je tu da se širi u svakom obliku

09.07.2021

10:52 >> 10:31

0

Pevačica objašnjava da su je od početka karijere spajali sa brojnim muškarcima, ali i ženama, a ona kaže da nema problem da prizna da joj se dopada nežni

Milica Pavlović o navodima da je privlače žene: Ljubav je tu da se širi u svakom obliku
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Milica Pavlović krije svoj ljubavni život kao zmija noge, te tako svima ostavlja prostora za nagađanje da li je privlače žene ili muškarci. Nekoliko puta se govorilo da je naklonjena nežnijem polu, a sada je ona bez dlake na jeziku progovorila o svim navodima.

– Ne bih imala problem da priznam da volim žene, da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku – rekla je Pavlovićeva, koja ističe da od njenog pojavljivanja na javnoj sceni njeno ime povezuju sa mnogim muškarcima, ali i ženama:

Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

– Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom… – rekla je ona.

Pevačica je objasnila da joj je uvek prioritet bila karijera, te je tako emotivni život stavila u drugi plan, a nijednog partnera do sada nije želela da predstavi javnosti.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

– Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene – rekla je Pavlovićeva za Informer.

Podsetimo, pevačica je nedavno uslikana u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića, što je odmah svima bio povod da ga proglase njenim dečkom.

Antonio Ahel/ATAImages/ Instagram/saveljaaa

Kao dokaz tome, pojavile su se i fotografije na kojima se videlo da su njih dvoje boravili u istom vremenskom periodu i na istoj destinaciji u Crnoj Gori.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike