Šta obukoste?! Pevačice nakon duge pauze zaboravile na modne trendove (FOTO)

11.07.2021

07:15 >> 08:13

0

Autor: Marija Mitić

Toaletama od veštačkih materijala, s dugim rukavima, pa i noseći čizme uprkos visokim temperaturama, izazvale su salve komentara u javnosti

Šta obukoste?! Pevačice nakon duge pauze zaboravile na modne trendove (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevači dugo nisu nastupali zbog epidemiološke situacije, a za to vreme su se i te kako uželeli mikrofona, scene, ali i elegantnih krpica i, uopšte, sređivanja za nastupe. Po povratku pred fanove, međutim, pojedine poznate dame izazvale su brojne komentare – da su se „zanele” kada su stajlinzi u pitanju, posebno u ovom periodu velikih vrućina.

Tanja Savić je za jedan od nastupa ovog vikenda, pored svih jarkih boja koje se nose leti, odabrala crno-belu haljinu, širokog kroja i tako postala tema razgovora na društvenim mrežama. Pevačica se odlučila za klasiku, iako scena sve dopušta, a kako važi za jednu od veoma atraktivnih žena, mnogi su od nje očekivali malo slobodnije i vedrije izdanju.

Tanja savić, Printscreen Instagram/ TanjaSavic

Aleksandra Prijović svakako je većinu iznenadila u kombinezonu od šljokica, međutim pojedinci su, ubrzo pošto su ugledali njenu objavu na Instagramu, „rastavili ovaj stajling na komade”. Nekima se dopao, nekima ne, a bilo je čak i onih kojima je izbor delovao “jeftino”.

Aleksandra Prijović Instagram screenshot

Aleksandra Prijović Instagram screenshot

Ona je, s druge strane, ponosno prošetala kreaciju i latila se mikrofona na zadovoljstvo vernih fanova.

Aleksandra Prijović, Printscreen/Instagram/Aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović, Printscreen/Instagram/Aleksandraprijovic

„Onlajn kritičarima” posebno je zapala za oko i haljina u kojoj je nastupala Slađa Alegro. Zbog visokih temperatura pojedinci su se zapitali kako li joj je u eko koži i dugim rukavima pod reflektorima.

Slađa Alegro, Printscreen Instagram/ SlađaAllegro

Njena mlađa koleginica, Edita Aradinović, fotografisala se u čizmama, što je dosta ljudi zateklo, baš zbog vrućine. Očito, pevačice su spremne na sve kada je scena u pitanju, bez obzira na oprečne komentare, od kojih su sada mnogi i izbrisani, pa i pali u zaborav.

Edita Aradinović, Printscreen Instagram/ Edita

Za sledeće dame – vreme kao da je stalo, budući da su se kombinacije koje su odabrale nosile davnih dana. Dara Bubamara nosila je tako providnu, crnu majicu sa šarama koje jedva pokrivaju njene bujne grudi, dok je Milica Todorović ponela pantalone sa resama, koje su bile apsolutni hit još 2017. godine.

Dara Bubamara, Printscreen Instagram/DaraBubamara

Milica Todorović, Printscreen Instagram/ MilicaTodorovic

Milica Pavlović je na nastupu nosila srebrnu haljinu jednog od popularnijih dizajnera na našoj estradi, međutim, ona bi se takođe mogla svrstati u pase, posebno zbog materijala od kog je izrađena.

Milica Pavlović, Printscreen Instagram/ Milica Pavlović

„Birthday suit”?

Maja Berović se odlučila za trenutno jednu od popularnijih kreacija među pevačicama – mrežasti kombinezon koji prati liniju tela, a stajling je upotpunila slavljeničkim rajfom, u skladu sa tim što joj je tog dana i bio rođendan. Malo šta je ovim odevnim komadom ostavila „mašti na volju”, ali pojedinci su joj ipak „dali minus” – ističući da joj je lakovana braon torbica višak.

Maya Berović, Printscreen Instagram/Maya

Među komentarima na Instagramu, takođe, bilo je i onih koji su „udarili na smelost”, pa je direktno upitali – što se nije obukla.

Maja Berović Instagram screenshot

Teodora Džehverović na ovoj se listi našla jer na njoj nema čega nema. Dok su, s jedne strane, mnogi „pozdravili” kikice, boje, krojeve koje je uspela da iskombinuje i iznese, pojedinci smatraju da je preterala. Ljubitelji malo uglađenijih varijanti kažu da je „odavala utisak strane tinejdž zvezde”.

Teodora Džehverović, Printscreen Instagram/Teodora Džehverović

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike