Greške i osude je skupo platila! Sanja Marinković: Nisam uvek bila odličan đak!

12.07.2021

14:29

0

Autor: M. Gudžulić

Po mišljenju voditeljke, ljubav kao i sve drugo u životu - nije matematika, pa da lako sabiramo i oduzimamo svoja iskustva

Greške i osude je skupo platila! Sanja Marinković: Nisam uvek bila odličan đak!
Sanja Marinković ATAImages/M. M.

Voditeljka Sanja Marinković nedavno se u velikoj ispovesti za jedne domaće medije osvrnula i na svoj život pa dogodovštine koje ga čine do sada i otkrila na šta je najviše ponosna, ali i da li bi eventualno ponovila koju grešku „kada bi mogla sve ispočetka”.

– Žena ovog milenijuma u Srbiji definitivno sama plaća za svoje greške jer ljubav, a sve je u životu neki oblik ljubavi, nije matematika pa da lako sabiramo i oduzimamo svoja iskustva. Odnosi koje gradimo, bilo u poslu, ljubavi, prijateljstvu ili roditeljstvu, jesu neka vrsta edukacije i tako ih doživljavam – počela je Sanja, ali nije se tu zaustavila.

Ćero, život ne da kako ti hoćeš

Pročitajte još:

– I nisam uvek bila odličan đak, bilo je ispita koje nisam položila, ali kako mi je rekla jedna moja gledateljka kada me nedavno srela na ulici: „Ćero, život ne da kako ti hoćeš, već okrene kako se nisi nadala”. Život me je neprijatno iznenadio prošle godine i zato će moje srce, nažalost, zauvek biti smanjeno za pola broja, ali duša, nadam se, neće. Ponosna sam na svaki trenutak u svojoj više od 25 godina dugoj karijeri i svakoga dana sebi postavljam nove izazove koji mi poslovni svet čine lepšim. Nemam osećaj kao da radim, već kao da sebe oplemenjujem novim saznanjima.

Kako naglašava, nije lako trajati u javnom poslu četvrt veka, na našim prostorima.

– Kada se baviš javnim poslom na našim prostorima, nije lako da traješ četvrt veka, a sačuvas ponos i dostojanstvo. Oduvek sam se trudila da ostanem dosledna svojim uverenjima, ali sam neke svoje greške, nesmotrenosti i osude skupo platila – zaključila je Marinkovićeva,

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti