Milica Pavlović priželjkuje da joj se javi Vin Dizel: Kada me vidi, pašće u nesvest!

12.07.2021 | 18:53 >> 18:58

Autor: Marija Mitić

Pevačica je jednom prilikom izjavila da bi samo sa njim snimala eksplicitne scene

Copyright Milica Pavlović, Foto: A.A./ATAImages

Pored nastupa i brojnih putovanja, pevačica Milica Pavlović ovog leta polako privodi kraju snimanje serije “Pevačica”, Gage Antonijevića, u kojoj tumači glavnu ulogu.

Ona ne krije da je imala tremu, ali pre svega osećaj velike odgovornosti tokom snimanja ovog ostvarenja, čije se emitovanje najavljuje za septembar.

Copyright Milica Pavlović ATAImages/Antonio Ahel

– Samim kada sam saznala ko stoji iza serije, a to je Gaga Antonijević i Nataša Drakulić i kakva je ekipa, već to je za mene bio teret. Pored toga dobijam i ulogu pevačice, znači u pitanju je glavna uloga i serija će se emitovati na nacionalnoj televiziji i naravno da postoji neka doza odgovornosti – rekla je pevačica, dodajući da je serija već dobila i drugu sezoni i da će gledaoci imati priliku da je gledaju i u nastavku.

Kako je jednom izjavila da bi samo sa Vinom Dizelom snimala eksplicitne scene, Milica se našalila i na taj račun, pa za Kurir prokomentarisala da će slavni glumac sigurno “pasti u nesvest kada je vidi u seriji”.

Copyright Profimedia

– Ma, on će pasti u nesvest kada me vidi u seriji i kako sam ja to odglumila. Angažovaće svoj tim da dođe, kako znaju i umeju da dođu do mene. Naravno, ja neću pristati na prvu, mora malo da se potrudi – rekla je kroz smeh Milica Pavlović.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam