Nisam htela da ga krivično gonim! Tijana eM o bivšem i nasilju koje je doživela od njega: Krenula sam dalje!

14.07.2021

20:28 >> 10:01

0

Pevačica ističe da ima novina na ljubavnom planu, te da je trenutno veoma srećna devojka

Nisam htela da ga krivično gonim! Tijana eM o bivšem i nasilju koje je doživela od njega: Krenula sam dalje!
Copyright Tijana Milentijević ATAImages/Antonio Ahel

Tijana Milentijević, javnosti poznatija kao „Žena od sultana“, na listi je izvođača koji su se večeras pojavili na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Tom prilikom, osvrnula se na ljubavni brodolom o kom se dugo pisalo, bivšeg dečka, kao i nasilje koje je od njega doživela, pa istakla da se trudi da ne razmišlja o takvim stvarima.

Takođe, Tijana eM je dodala kako ima novina na ljubavnom planu i da je trenutno veoma srećna devojka.

– Ja se trudim da o tim stvarima ne razmišljam, krenula sam dalje. To se sve završilo brzo. Nisam htela da ga krivično gonim. Postoji nešto novo u ljubavi i srećna sam – otkrila je za „Kurir” Tijana.

Podsećanja radi, pošto je bio fizički nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju i nekoliko puta je udario, Tijana se nadležnima požalila na tadašnjeg momka M. K. i prijavila ga. Početkom godine, njemu je bila izrečena zabrana prilaska.

Tijana Milentijević ATAImages/Antonio Ahel

Inače, festival „Vrnjačka muzička noć” održan je večeras, 13. jula, u okviru manifestacije „Vrnjački karneval”. Ogranizatori su ugostili niz velikih imena sa estrade koja će nastupati, a pored toga, biće im i uručene nagrade za muzičko stvaralaštvo. Pored Tijane, tu su Aleksandra Mladenović, Saša Kapor, Nikolina Kovač, Amar Gile, Dado Polumenta, Vanja Mijatović, Vera Matović i drugi, uz koje će publika uživati na banjskom trgu do kasno u noć.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike