Kaća Grujić pokazala trudnički stomak? Pevačica na snimcima kao da je u petom mesecu! (FOTO)

14.07.2021

14:41 >> 14:55

0

Ona je nosila crnu haljinu, ali iz svakog ugla činilo se da je u drugom stanju, a te navode komentarisala je i njena drugarica Tamara Milutinović

Kaća Grujić pokazala trudnički stomak? Pevačica na snimcima kao da je u petom mesecu! (FOTO)
Copyright Katarina Grujić, foto: 24sedam/ Goran Sivački

Ceo grad bruji o trudnoći pevačice Katarine Grujić, ali se ona po tom pitanju još nije javno oglasila – niti demantovala, niti potvrdila.

Iako se priča da je pevačica već u petom mesecu, ona trenuto radi više nego ikad, pa i narednih dana ima niz nastupa u Crnoj Gori. Međutim, na jednom od snimaka kao da se vidi Kaćin trudnički stomak, koji nije uspela da prekrije crna haljina koju je nosila.

Instagram printscreen

Posle sinoćnjeg nastupa u Igalu, ova tema ponovo je podgrejana u javnosti, a jedan od “dokaza” o trudnoći je i da Grujićeva blista. Puna je energije, deluje srećno, a na sceni je malo i đuskala.

Ovu temu komentarisala je i njena dobra prijateljica, pevačica Tamara Milutinović, koja je prisustvovala kada je fudbaler Marko Gobeljić zaprosio Katarinu.

Tamara Milutinović, Foto: G.G./ ATAImages

– Ne znam odakle vama ta dezinformacija, Katarina Grujić nije trudna – tvrdi za Alo kategorično Tamara. Kako se pročulo da će Kaći kuma na venčanju biti Milutinovićeva, ona je kroz osmeh poručila da bi to volela.

– Kuma na venčanju? Ja za to čujem prvi put, iako bih volela da takvim činom krunišem naše prijateljstvo – kaže Tamara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike