Sloba je utegnutiji od verenice, izgleda kao Hulk! Modni novinar ocrnio Radanovićev stajling sa promocije albuma

14.07.2021

18:35 >> 19:49

0

Autor: Marija Mitić

David Ćurčić za 24 sedam prokomentarisao je modne kombinacije pevača, Jelene Đuričanin i pojedinih zvanica sa ovog gala događaja

Sloba je utegnutiji od verenice, izgleda kao Hulk! Modni novinar ocrnio Radanovićev stajling sa promocije albuma
Copyright Sloba Radanović, Foto: A.A./ATAImages

Slobodan Radanović objavio je album prvenac pre dva dana, tačnije u ponedeljak, koji nosi naziv “Momak iz provincije”, a promociju istog upriličio je na jednom beogradskom bazenu.

Na ovoj gala promociji našlo se dosta Slobinih kolega sa estrade, a neke od pesama sa albuma su se već izdvojile i pretenduju da ubrzo postanu hitovi.

Pročitajte još:

Sloba je za ovu priliku obukao plavu “polo” majicu i uske bele pantalone, što je oslikavalo njegove mišiće ali i kilograme viška. Sve je upotpunio mokasinama, a modnim znalcima nije se dopalo njegovo izdanje za ovu priliku.

Upravo tim povodom kontaktirali smo modnog novinara Davida Ćurčića, koji je za 24sedam prokomentarisao stajling Slobodana Radanovića, njegove verenice Jelene Đuričanin ali i pojedinih zvanica.

Sloba Radanović sa verenicom, Jelenom Đuričanin, Fot: ATAImages/ A.A.

Sloba Radanović, Foto: A.A./ATAImages

– Sloba je želeo da izgleda ležerno, međutim, on je utegnutiji od verenice. Taj trend stezanja i utezanja nikada mi nije bio jasan. Deluje neukusno, naročito kada je telo takvo, mišićavo i napumpano, pa izgleda kao Hulk. Sloba bi trebalo malo da se stilski civilizuje, on je momak koji izgleda dobro, pa samim tim trebalo bi malo da poradi na stilu. Da se ratosilja ovih baletanki, pamučnih “polo” majica i belih helanki – kaže nam David Ćurčić i dodaje da mu se dopada izdanje Jelene Đuričanin.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin, Foto: A.A./ATAImages

– Za razliku od Slobe, njegova verenica izgleda fantastično, meni se ovo sviđa. Isfenirana kosa, lepa haljina, sandale… Ništa preterano jedinstveno, ali lepo – kaže on, a potom komentariše stajling pevačice Jovane Tipšin.

Jovana Tišin i Jelena Đuričanin, Foto: A.A./ATAImages

– Pa samo Jovana Tipšin može na 40 stepeni da nosi čarape sa likrom, pa haljina od ukrasnog crnog papira i na kraju, to jest početku, ova šarena, pregorela kosa… – ostao je bez daljeg komentara Ćurčić.

Sloba Radanović i Jovana Tipšin, Foto: A.A./ATAImages

Pevačica Milena Ćeranić za ovu priliku obukla je crnu satensku haljinu, ravnog kroja.

Sloba Radanović i Milena Ćeranić, Foto: A.A/ATAImages

– Dobro je, ali prosto i možda previše jednostavno. Ove satenske haljine su jako nezahvalne i traže jednu perfektnu liniju tela kako bi izgledale dobro na istom, kod Milene to i nije slučaj. Sandale mi se dopadaju.

Milena Ćeranić, Foto: A.A./ATAImages

Popularan influenser, jutjuber, a od nedavno i pevač, Andrija Jo, omiljen među tinejdžerima, na promociju Slobinog albuma došao je u bermudama.

Andrija Jo, Foto: A.A./ATAImages

– Nisam fan kombinacije košulje i bermuda. Košulje se nose na duge ili cigaret pantalone, posebno kada je reč o događaju kao što je ovaj. To je valjda poštovanje i bonton. Ali Andrija je još uvek mali, naučiće, završava Ćurčić za 24sedam.

Andrija Jo, Foto: A.A./ATAImages

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike