Vojvotkinja od Kembridža i te kako zna da bude stroga majka: Ovo je znak da je dosta!

16.07.2021

23:03 >> 23:31

0

Sa svojom decom se, inače, često pojavljuje u javnosti i mnogi joj skidaju kapu za to kako ih je vaspitala

Vojvotkinja od Kembridža i te kako zna da bude stroga majka: Ovo je znak da je dosta!
Kejt Midlton Profimedia

Kejt Midlton, vojvotkinju od Kembridža, mnogi hvale zbog toga kako je vaspitala svoje naslednike. Zajedno sa njima, često se pojavljuje u javnosti i jasno je da je i te kako brižan roditelj, ali svakako – zna kako da ih smiri kada preteraju. Samo jedan potez je znak „da je dosta”! Inače, Rebeka Šikot koja je doktorirala dečiji razvoj na Univerzitetu Kembridž „dala joj je ocenu” za tamošnji „Sun”, pa naglasila da je ona pre svega osetljiva i topla majka, koja podstiče autoritativni stil roditeljstva koji je trenutno jako popularan.

Prekori ih i u javnosti, ako za tim ima potrebe

Na venčanju Pipe Midlton 2017. godine, princ Džordž je u toku veselja počeo da se ponaša nemirno. Kako bi ga smirila, Kejt ga je, podsetimo, samo blago dodirnula po glavi. Zatim je podigla prst da ga utiša kad je ceremonija započela.

Pročitajte još:

– Ovo pokazuje čvrstinu i toplinu – smatra Rebeka.

„Na istom nivou”

Obožavatelji kraljevske porodice dobro znaju fotografije na kojima Kejt i princ Vilijam čuče dok razgovaraju sa svojom decom.

– Ona se spušta na njihovu visinu da razgovara sa njima, ali im i dalje dopušta da budu deca – ističe Rebeka.

Nestašluci su okej

Vojvotkinju su pohvalili i zbog njene reakcije kad je princeza Šarlot pokazala jezik na dobrotvornoj zabavi 2019. Kejt je tada zamolila Šarlot da mahne posmaračima, ali princeza je imala drugu ideju. Kad je uradila šta je uradila, mama je – prasnula u smeh.

Ne krije da se oslanja na knjige o roditeljstvu

Iako ima dadilju, Kejt je izuzetno uključena u život i sam razvoj svoje dece i često čita o novim roditeljskim tehnikama.

Kejt Midlton Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi