Isak Šabanović smršao 20 kilograma, a mentor bi da ga „vrati na fabričko": Preaktivan je!

17.07.2021

11:43

0

Otkako je oslabio non-stop bi da radi, što njegove fanove posebno raduje, posebno nežniji pol

Isak Šabanović smršao 20 kilograma, a mentor bi da ga „vrati na fabričko": Preaktivan je!
Copyright Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Otkako se pojavio na sceni, Isak Šabanović ne prestaje da intrigira javnost, a još kako je za manje od šest meseci oslabio 20 kilograma, non-stop bi da radi! Međutim, po mišljenju njegovog mentora iz „Zvezda Granda”, Aleksandra Milića Milija – preaktivan je, pa bi ga on rado „vratio na fabričko”. S druge strane, podržava ga dok traži „onu pravu”, posebno pošto je svoju liniju doveo do savršenstva.

Pročitajte još:

– On je meni preaktivan. Otkad je smršao samo hoće da radi, da svira. Ja bih mu ipak dodao koju i vratio ga na „fabričko podešavanje”. Evo, objavio je i konkurs za novu devojku, pa videćemo – ističe kroz osmeh Mili za „Grand onlajn” i otkriva da će Isaka sigurno povesti na tursko primorje, gde inače poseduje nekretninu.

Isakov ljubavni život, inače, posebno zanima fanove nežnijeg pola, dok pevač priznaje da mu je ranije bilo mnogo lakše da osvaja i to jednom pesmom.

– Kao i svi stari, na onu: „Ti, ti si ga upoznala jedne ljetnje večeri” – zasvirao je i zapevao kroz osmeh on, na šta se Mili nadovezao pa kroz šalu dodao da Isaku uglavnom prilaze babe, kako bi se raspitale za zube koje je nedavno uradio.

U vezi, kako se požalio, nije, uprkos brojnim pisanjima medija.

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike