Bredu i Anđelini sledi još jedna borba: Pokrenuto ispitivanje o usvojenju njihovog sina Medoksa

17.07.2021

17:25 >> 17:26

0

Autor: Marija Mitić

Elizabet Džejkob pokrenula je dokumentarac Ukradena deca, gde će se govoriti i o sinu poznatog para koga su usvojili iz Kambodže 2002. godine, a za koga je d

Bredu i Anđelini sledi još jedna borba: Pokrenuto ispitivanje o usvojenju njihovog sina Medoksa
Copyright Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli pored brojnih sudskih parnica, ispred sebe će izgleda imati još jedan veliki proces. Naime, Elizabet Džejkob (21) pokrenula je dokumentarac “Ukradena deca”, a između ostalog govoriće se i o prvom sinu poznatog para, Medoksu, koga su usvojili iz Kambodže 2002. godine, a za koga je dokazano da nije bio siroče.

Ova dvadesetjednogodišnja devojka koja je i sama bila “ukradena beba”, baviće se malverzacijama žene koja je bila zadužena, kako za njeno, tako i za Medoksovo usvajanje, agentice Lorin Galindo, piše The Sun.

Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Anđelina je Medoksa usvojila upravo preko ove nekada hapšene agentice, koja se bavi posredovanjem između usvojitelja i socijalnih službi u Kambodži. Ona je, dve godine nakon što je proces usvanja završen, uhapšena zbog malverzacija i falsifikovanja dokumenata kako bi siročići iz Kambodže dobili američku vizu. I upravo u tom pravcu ide dokumentarac.

Anđelina je tada izjavila kako je sama provela puno vremena proveravajući da li je Medoksova majka dete ostavila u sirotištu i da li želi da ima ikakav kontakt sa njim.

Sin Breda Pita i Anđeline Džoli, Medoks

2017. godine jedan humanitarni radnik iz Kambodže tvrdio je da je dokumentacija korišćenja za usvajanje glumičinog najstarijeg sina puna lažnih informacija. Navodno, jedan čovek je upisao sebe kao oca malog dečaka kako bi se proces usvajanja ubrzao, a govorilo se i da ga je majka “prodala za 100 dolara”.

Elizabet Džejkobs je malo starija od Medoksa, tako da spada u istu grupu tada usvojene odnosno ukradene dece sa ovog područja. Ona će putovati u Kambodžu tokom ove godine i nada se da će dobiti odgovore o sopstvenom usvojenju, što bi moglo pomoći da se bolje razumeju stotine drugih u to vreme, uključujući i usvajanje Medoksa.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike