„On već hoće da se venčamo, ali..." Kija Kockar otkrila svoje planove za budućnost: Evo i kad bi da dobije dete!

30.06.2024

18:30

0

Izabranik se njenoj baki, koja je napunila 91. godinu, veoma dopada

„On već hoće da se venčamo, ali..." Kija Kockar otkrila svoje planove za budućnost: Evo i kad bi da dobije dete!
Kristina Kija Kockar - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Kristina Kija Kockar trenutno je veoma ponosna na uspehe koje je nanizala na faktultetu, a o drugim stvarima, po svemu sudeći - tek polako, ali sigurno počinje da mašta.

- Bilo je teško, godinu dana odricanja, ali se sve isplatilo. Nije lako, ali sam upala na budžet. Prosek mi je 9,17. Ostala mi je još sociologija, ove najteže predmete... Na ustavno pravo sam najponosnija - poručila je na početku razgovora u „Premijeri - Vikend specijalu" Kockareva, pa se dotakla i svog izabranika, te toga da neće možda uskoro „stati na ludi kamen".

- Prošli put sam rekla da sam zauzeta. On hoće da se ženi, ali ja smatram da je još rano. Mislim da treba da uživamo. Ne kažem da nećemo uživati ovako, ali smatram da treba i ja da vidim gde ću i šta ću. Rekla sam da ne moram da „stanem na taj ludi kamen", a pošto on nije, pretpostavljam da on to želi - otvorila je dušu Kija, pa je na pitanje da se ona to, u stvari, ne boji da „ponovo sklizne s istog", odgovorila:

 

 

- Nisam ja skliznula sa kamena, drugi su skliznuli, ja stojim čvrsto. Samo treba nešto da se posadi pored. Nikome ja ništa loše nisam učinila - naglasila je, a zatim otkrila mišljenje porodice o njenom dečku.

- Baba ga obožava. Baka Mara je napunila 91. godinu i dobila je buket od njega - izjavila je ona.

Upitana, onda, da li bi volela iduće godine da se ostvari u ulozi majke, objasnila je:

„Ja bih kao Sanja Maletić!"

Sanja Maletić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tako bih, u 52. godini, kao Sanja Maletić da dobijem dete. Isto tako. Smatram da je čovek ostvaren kada je srećan, a moraš da budeš sam sa sobom srećan. Imam samo 35 godina, mogla sam da imam petoro dece, nemam taj osećaj. Uhvati me nekada na dva, tri dana, onda me pusti, tako da očigledno nije vreme za to još uvek. Usvojila bih dete, čak i da imam svoje, usvojila bih - iskrena je bila u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike