Kamila Kabeljo nakon fotografija koje su izazvale buru: Mi smo stvarne žene, sa celulitom i strijama! (VIDEO)

19.07.2021

21:42 >> 21:48

0

Autor: Marija Mitić

Volim svoje telo, ističe pevačica u video snimku gde govori o svojim nesavršenostima

Kamila Kabeljo nakon fotografija koje su izazvale buru: Mi smo stvarne žene, sa celulitom i strijama! (VIDEO)
Copyright Kamila Kabeljo, Foto: Profimedia

Pevačica Kamila Kabeljo neko je ko otvoreno govori o svojim nesavršenostima i rado ih prihvata. Ona je sada na TikToku govorila o višku kilograma, te istakla da “stvarne žene” imaju i stvarne mane, poput strija, celulita, masnoća na svom telu, te da je sve to potpuno normalno.

– Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se da budem u formi, trudeći se da budem zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj stomak i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak sve vreme. I pomislila sam “dođavola”. No, onda sam podsetila sebe na to da je ratovanje sa svojim telom tako zastarelo – počela je Kabeljo.

– Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim šta treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masnoćom. I moramo to imati, dušo – dodala je pevačica.

– Volim svoje telo – napisala je Kamila u opisu ovog videa.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound – Camila Cabello

Kabeljo je u video-snimku zapevala i pesmu pokojne soul-dive Arete Frenklin “Giving him something he can feel”.

“Predivna si, kraljice”, “Tako sam ponosna na tebe”, “Kakav uzor”, “Tako mi se sviđa ovaj video! Budimo zahvalni za svoja tela”, “Ne znaš koliko mi je ovo trebalo”, “Hvala što si ovo podelila”, “Činjenica je da normalna tela kao naša privlače momke kao što je Šon Mendes. Pobeda”, komentarisali su njeni pratioci.

Inače, Kamilu Kabeljo su nedavno uhvatili paparaci u šetnji, gde je njen stomak izazvao burne reakcije. Povele su se čak i spekulacije da je mlada pevačica u drugom stanju, međutim, sudeći po ovom njenom videu, izgleda da se samo radi o višku kilograma.

Kamila Kabeljo, Foto: Profimedia

Kamila Kabeljo, Foto: Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike