Ti si najlepši muškarac! Emotivno iznenađenje za Natašu Bekvalac na nastupu (VIDEO)

20.07.2021

14:05 >> 14:13

0

Autor: Marija Mitić

Pevačici umalo nisu krenule suze kada se jedan dečak popeo na binu kako bi je zagrlio i poklonio joj cvet

Ti si najlepši muškarac! Emotivno iznenađenje za Natašu Bekvalac na nastupu (VIDEO)
Copyright Nataša Bekvalac, Foto: A.A./ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac nastupila je prošle noći u jednom noćnom klubu u Budvi, gde ju je nepoznati dečak svojim gestom oborio s nogu.

Naime, dečak je došao do bine da joj pokloni ružu, nakon čega ga je Nataša jako zagrlila.

– Ti si najlepši muškarac koji mi je ikada dao cvet, znaš? – rekla je Nataša, čini se, suzdržavajući se da ne zaplače, a uzbuđeni dečak ju je ponovo zagrlio.

Ovaj emotivni video-snimak pevačica je objavila na Instagramu, u okviru kog je napisala:

– Mislila sam da mi nikada niko više neće ukrasti srce. Kažu mi, biće kada se najmanje budeš nadala… Tako i bi… Negde oko 23h… Budva… Na daskama koje su moj teren… Pozdravi tatu i poljubi mamu… I čestitaj joj… Znaće mama na čemu – napisala je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Podsetimo, kada se Bekvalčeva nakon duge pauze vratila nastupima, u obraćanju za medije je istakla da ima frustracije zbog pandemije.

– Imam frustracije, nisam dugo izlazila. Koncert je bio velika, prelepa stvar koja se desila, bila je u planu regionalna turneja. Ovo je novi početak, novo normalno, i radujem se – pričala je tada Nataša, a onda je otkrila i kakva je njena finansijska situacija, budući da mesecima unazad nije radila.

– Nisam kuburila sa novcem, ne zato što sam štediša ili mudra osoba, nego zato što su mi se desile veliki stvari i reklamne kampanje koje su stvarno bile božanstvene, i u tom smislu nisam oskudevala. Ali oskudevala sam u emotivnom, koji je za mene mnogo važniji, gde sam shvatila da svoj posao ne radim iz tih pobuda već iz duboko emotivnih – istakla je Bekvalčeva.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike