Kukali su da nemaju za 'leba, a sada daju i do 1.000 evra za noć na letovanju! (FOTO)

21.07.2021

18:50 >> 10:30

0

Autor: Marija Mitić

Naši pevači odvojili su pozamašne sume novca za odmor iz snova

Kukali su da nemaju za 'leba, a sada daju i do 1.000 evra za noć na letovanju! (FOTO)
Copyright Milica Pavlović, Milica Todorović, Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen Instagram/ Profimedia

Kako je estrada bila najviše pogođena tokom pandemije koronavirusa i pevači nisu imali prostora za nastupe odnosno zaradu, mnogi su se žalili da nemaju prihode, te da jedva “krpe kraj s krajem”.

Ipak, mnogi od njih ovog leta su već posetili egzotične i luksuzne destinacije, kako bi napunili baterije za predstojeće nastupe, a za iste su dali basnoslovne sume novca.

Da li su pevači sebe počastili letovanjem iz ušteđevine koju su imali, ili od tek nekoliko održanih nastupa, nije nam poznato, međutim, prema našim saznanjima oni su dali velike iznose samo za smeštaj u poznatim hotelima i resortima, ne računajući sve ostale troškove.

Radiša Trajković Đani

Folker Radiša Trajković Đani sa svojom suprugom Slađom obišao je već nekoliko luksuznih destinacija ove sezone, tačnije otkako su počeli sunčani dani. Njih dvoje su tako tokom proleća posetili Egipat i Dubai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djani (@djanimusic)

Đani i Slađa trenutno letuju u Crnoj Gori, u mestu Guvno, a noćenje u ovim bungalovima iznosi od 120 do 170 evra za do četiri osobe.

Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić sa svojim verenikom, fudbalerom Markom Gobeljićem uživala je ovog leta u jednom resortu na ostrvu Sveti Stefan, a prosečan iznos smeštaja u ovom deluks kompleksu iznosi 3.700 evra za desetak dana, za dve osobe.

Vesna i Đole Đogani

BračnI par, Vesna i Đole Đogani trenutno uživaju u jednom od najpoznatijih hotela u Budvi, a period od deset noćenja u proseku tamo iznosi 3.500 evra, dok je, ukoliko su otišli sa decom, poznati muzički dvojac letovanje koštalo sigurno još skuplje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Anastasija Ražnatović

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija trenutno je sa majkom i još par prijatelja u Crnoj Gori, međutim ovo nije njen prvi odlazak na more ove godine. Naime, ona je nedavno posetila jedan “papreni” resort u Turskoj, gde cena za tri noćenja, za dve osobe, u apartmanu sa pogledom na bazen iznosi “tričavih” 3.000 evra. Naravno, postoje i luksuzniji apartmani, a cene sežu u nedogled.

 

Milica Todorović

Milica Todorović deo leta provela je u Hurgadi u Egiptu, a samo za smeštaj morala je da izdvoji oko 300 evra po danu. Ovaj hotel je “all inclusive”, a u svom resortu sadrži i bazen, teretanu kao i mnoge druge pogodnosti.

 

Koliko je Milici bilo bitno da ode na letovanje, svedoči i to što je u Egipat otišla usred radne sezone.

– Mnogo se radujem što ću opet da radim i što se vraćam nastupima. Doduše, zakazala sam bila more odavno pre nego što su popustile mere i onda je sve krenulo da se otvara, te sam samo rekla “je l’ moguće da ja idem na odmor kad treba da radim” – rekla je ona tada šaljivo za Blic.

Milica Pavlović

Milica Pavlović ovog leta posetila je takođe Sveti Stefan u Crnoj Gori, za koji se zna da je jedna od najskupljih destinacija u ovoj zemlji. Za deset noćenja u vili koju je odabrala potrebno je izdvojiti oko čak 4.500 evra, za jednu osobu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike