Sofija Milošević prvi put o mračnim stranama života sa Lukom Jovićem: Stalno me kritikuje!

21.07.2021

10:04 >> 12:14

0

Manekenka ispričala da ne voli da ulazi u kuhinju, pa otkrila šta joj na to kaže partner

Sofija Milošević prvi put o mračnim stranama života sa Lukom Jovićem: Stalno me kritikuje!
Sofija Milošević i Luka Jović, Printscreen/Instagram

Kažu da nijedna bračna ili vanbračna zajednica nije idealna, a to je priznala i manekenka Sofija Milošević, koja je prvi put ispričala zbog čega najviše dolazi u sukob sa partnerom Lukom Jovićem.

Iako se, zapravo, dobro slažu, ponekad dođe do međusobne kritike.

– Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije – priznala je Sofija, koja je takođe otkrila da je fudbaler povremeno kritikuje zbog toga što je nevešta u kuhinji.

Sofija Milošević ATAImages/Antonio Ahel

– Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: “Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš”, i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim – dodala je ona. Miloševićeva je progovorila i o njihovim karakterima, koji ih ponekad dovedu do svađe.

– Svađamo se jer oboje imamo nezgodan karakter, bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Jednom smo se podžapali jer nikako nismo mogli da se nađemo u gradu – ispričala je Sofija za “Informer”.

Par planira venčanje kada se situacija sa koronom smiri, međutim, nisu precizirali da li imaju određeni termin kada bi i zvanično ušli u brak.

Manekenka je izjavila da fudbaler želi veliku porodicu, te da planiraju još dece.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti