"Svoje greške skupo plaćam"! Aleksandra Mladenović otvorila dušu na proslavi svog rođendana, progovorila o putovanju sa dečkom (FOTO/VIDEO)

04.06.2024

19:37

0

Blistala je u dugoj haljini, a dekoracija kao iz snova

"Svoje greške skupo plaćam"! Aleksandra Mladenović otvorila dušu na proslavi svog rođendana, progovorila o putovanju sa dečkom (FOTO/VIDEO)
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Mladenović večeras u jednom prestoničkom restoranu proslavlja 30. rođendan, a na mestu slavlja se pojavila, očekivano, prva.

Ona je nosila dugu, crnu haljinu sa otvorenim ramenima i istakla svoj dekolte, dok je kosu vezala u rep. Ona se potrudila i za dekoraciju, pa je sve bilo prepuno raznog belog cveća i sveća.

- Sebi sam poželela samo dobro zdravlje, baš mi to fali, stalno sam na putu, stalno sam iscrpljena. Mama mi je striktno zabranila da pijem, ali rekla sam da neću jer sam domaćica - rekla je pevačica, pa dodala da sada mnogo bolje izgleda nego ranije:

- Nikad se ne bih vratila u tabor plavuša. Sada mnogo bolje izgledam, a i godine su samo broj. Mada moja baba bi sada rekla da sam spremna za turšiju jer se još nisam udala. Svakako da razmišljam da u tom smislu budem ozbiljnija, ne želim da gubim vreme i zato biram ozbiljne partnere.

Aleksandra nije htela da kaže šta je ono što bi volela da joj se ostvari, ali da uvek ima neki cilj, te da je mnogo naučila iz grešaka.

- Ja sam neko ko je naučio samo iz svojih grešaka. Svoje greške skupo plaćam - rekla je pevačica, koja nije želela previše da detaljiše o dečku Darku, ali je ispričala kako im je bilo na nedavnom putovanju:

- Prelepo je bilo, jeste nas je malo omela kiša, nisam mogla da se sunčam koliko sam htela, stalno su nas napadale bubice, a ja se plašim njih. Svakako najbitnije je da sam napunila baterije - rekla je pevačica.

Koliko voli da pomaže svojoj porodici, ali i zašto se ne bi vratila da živi u Žitorađu, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike