Estrada u panici zbog filma o životu Marine Tucaković: Strahuju jer ona o njima zna sve!

21.07.2021

14:13 >> 14:17

0

Autor: Marija Mitić

Izvor blizak Marini izneo je detalje o filmu, ali i napomenuo da pored umetničke vrednosti ovo ostvarenje može da pruži i skandalozne informacije o pripadnic

Estrada u panici zbog filma o životu Marine Tucaković: Strahuju jer ona o njima zna sve!
Copyright Marina Tucaković ,,Šta sam tebi i ko sam sebi" screenshot, K1

Naša poznata autorka, hitmejkerka Marina Tucaković objavila je da uskoro počinje snimanje filma o njenom životu, zbog čega su mnogi naši pevači u panici.

Izvor blizak Marini izneo je detalje o filmu, ali i napomenuo da pored umetničke vrednosti ovo ostvarenje može da pruži i skandalozne informacije o pripadnicima domaćeg šou-biznisa.

– Nema sumnje da su pripadnici estrade u panici. Radeći s njima, Marina je na osnovu njihovog života pisala čuvene stihove, pa pevači i pevačice sada strahuju šta bi sve u filmu moglo da se otkrije o njima s obzirom na to da ona zna apsolutno sve – otkrio je neimenovani izvor za Alo.

Marina Tucaković/Foto:24sedam/D.B.

– Oni pred Marinom i Futom nisu imali tajne. Pred njima su se opijali i drogirali, u njihovu kuću dolazili kad god su hteli, tu su spavali, jeli i pozajmljivali novac. Na sve to, nije mali spisak onih koji su im ostali dužni pare za cele albume i velike hitove koje je Marina napisala. Film se neće baviti strogo i samo estradom, ali odsustvo najvećih zvezda i tračeva o njima u filmu o Marini je nemoguće. Baš zato mnogi od njih strahuju – objasnio je izvor za pomenuti list i dodao da su je neki od njih već zvali da je mole da ništa ne otkriva.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike