Pevač iz Zenice prevario Mariju Šerifović? Žena u čijem stanu je živeo šokira: On i njegova žena su stavljali bubašvabe u stvari!

03.06.2024

18:13

0

U međuvremenu se oženio i više ne živi u stanu gde je navodno pravio haos

Pevač iz Zenice prevario Mariju Šerifović? Žena u čijem stanu je živeo šokira: On i njegova žena su stavljali bubašvabe u stvari!
Copyright Printscreen Youtube/ marijašerifović

Javnost je za životnu priču pevača Mustafe Hrustića čula kada je naveo da živi ispod mosta.

Tada mu je pomogla Marija Šerifović, koja mu je platila kiriju za stan u Zenici, ali su se pojavili novi šokantni navodi.

Vlasnica stana u kojem je Mustafa pre izvesnog vremena živeo, kaže da je on slagao za mnoge detalje iz njegovog života.

Youtube screenshot / Srećko Stipović
Musrafa Hrustić

 

- Počev od mosta, sve je slagao. Ne volim nepravdu, želim da kažem istinu. Reč je o laži i podlosti da je spavao ispod mosta, on tu nije ni sat vremena proveo kada su ga snimali. To je objavljeno samo da bi mu neko pomogao - rekla je vlasnica stana po imenu Salina i nastavila da objašnjava.

Printscreen Youtube/ marijašerifović
Musrafa Hrustić i Marija Šerifović

 

- Marija Šerifović je uplatila kiriju za godinu dana. Mustafa je živeo godinu dana u stanu, oženio se i otišao drugde da živi. Kada je otišao, rekao mi je da izdam ovaj stan slobodno jer nisam htela da primim ni njega ni ženu sa dvoje dece, bio je mali stan za njih. Bili su neuredni, stan su mi totalno upropastili, morala sam kauč da izbacim, brave su razvalili, bilo je problema sa vodokotlićem... Imam svedoka koji je krečio, menjao i popravljao. Čak su bubašvabama napunili stvari, da ne govorim dalje. Za to imam i svedoke - šokirala je Salina i dodala da Hrustić laže ljude i gde sada živi: 

 - On živi u Srebreniku kod tasta i tašte, a ne u Zavidovićima, kako priča.

Gospođa je ispričala kako joj je Mustafa dugovao novac, ali da ona isti na kraju nije ni tražila nazad.

Youtube screenshot / Srećko Stipović
Musrafa Hrustić

 

- Kada je Marija platila kiriju, Mustafi sam morala drugog meseca da dam 400 maraka jer je dobio kaznu od 240 ili 260 maraka zbog pevanja. Rekao je da će mi vratiti kada bude zaradio od pevanja, ali ja te pare nisam ni tražila. Planirala sam da ih udaljim od nas jer sam videla šta mi rade od stvari. Štetu koju su napravili kirija nije mogla da pokrije - izjavila je ona za jedan Jutjub kanal i dodala:

- Mustafa nije hteo da radi, pet puta se vraćao na posao na bazenu, ništa od toga. Kocka se, često ide u kladionice. Jednom je u stan došao sa tom ženom, iako je rekao da više neće dolaziti. Kad sam ujutru došla, videla sam da su gasili cigare u zid i bacali iza kauča. Šta da su mi zapalili zgradu? 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike