Veliko dvorište, imanje i bazen: Marta Savić otkrila sve o novoj vili na Avali

31.05.2024

17:09

0

Supruga Mileta Kitića planira preseljenje

Veliko dvorište, imanje i bazen: Marta Savić otkrila sve o novoj vili na Avali
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Marta Savić i njen suprug Mile Kitić odlučili su da se iz grada presele na periferiju Beograda, pa su u toku poslednje pripreme u vili na Avali. 

Pevač je prethodno potvrdio da mu je "potrebna privatnost koju je počeo da gubi u prestonici", a plac koji su već imali je bio idealan za ono što mu treba. Njegova supruga, koja dobar deo godine provodi na Dominikanskoj Republici gde poseduju vilu, sada će vreme u Srbiji provoditi na Avali, a otkriva i sa kojim problemima su se susreli. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marta Savić i Mile Kitić

- Pre 20 godina smo kupili zemlju na Avali. Bili smo dugo na sudu sa čovekom od koga smo je kupili, jer on nije imao završene papire. Jedno 15 godina samo se sudili sa njim i na kraju smo dobili spor - rekla je Marta za Informer, a zatim nastavila:

- Podigli smo kuću, a posle korone smo odlučili da to krenemo da sređujemo i da se tamo preselimo. Ne znam tačno koja je površina zemljišta u pitanju, ne razumem se u to, ali je dovoljno velika da imamo lepo dvorište. I dvorište i kuća će biti lepši i veći nego ovo što sad imamo u gradu. Nije to vikendica, pravimo nešto gde želimo da živimo, planiramo da se preselimo skroz. Imaćemo i bazen i sve što nam treba. Valjda to zaslužujemo - kazala je Savićeva.

ATAImages/Antonio Ahel
Marta Savić i Mile Kitić

Marta i Mile važe za jedan od najbogatijih parova na estradi, te se dugo priča o tome da su luksuzno opremili sve nekretnine, pa nema sumnje ni da će u ovu uložiti pozamašnu svotu novca. 

- Šta je luksuz? Luksuz je možda i nešto što nam ne treba, ali svako ugađa sebi koliko može i kada može. Sve je na kraju stvar ukusa. Imam komšinicu koja ima identičan stan kao ja, ali kada uđete u njen stan vidite njen "personaliti" tu, kad uđete u moj vidite moj "personaliti" i to tako ide - rekla je ona i otkrila da li planira i da zasadi po neku voćku na imanju: 

- Radovi su i dalje u toku, a ako već imam toliku zemlju, gledaću da napravim da imam od svega po malo.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike