Izbacila je Džejsona, a onda im onemogućila kontakt: Majka Britni Spirs kriva za njen prvi razvod!

22.07.2021

06:20 >> 05:27

0

Autor: Marija Mitić

Advokat pevačice je izjavio kako par nije želeo da se razvede, ali su to morali da učine zbog Lin i Britninog menadžerskog tima

Izbacila je Džejsona, a onda im onemogućila kontakt: Majka Britni Spirs kriva za njen prvi razvod!
Copyright Britni Spirs, Foto: Profimedia

Lin Spirs, majka Britni Spirs, prisilila je pevačicu da poništi svoj brak s prvim suprugom Džejsonom Aleksanderom, potvrdio je advokat Mark Goldberg.

Naime, advokat je za “Daily Mail” izjavio kako par nije želeo da se razvede, ali su to morali da učine zbog Lin i Britninog menadžerskog tima.

– Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu ka kući – rekao je Goldberg za “Daily Mail”.

Lin Spirs, Foto: Profimedia

Par se venčao 2004. godine u Las Vegasu, a majka pevačice navodno je “poludela” kada joj je Britni saopštila da se udaje. Upravo zato je taj brak i okončan nakon samo 55 sati. Aleksander je tada kontaktirao Goldberga za pomoć.

– Tražio je savet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britni ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo s prijateljima, koliko se sećam i platila mu je avionsku kartu. Britnina ideja je bila da se venčaju. Rekao je da nisu pili niti se drogirali – ispričao je advokat.

Kako navodi advokat, Aleksander je voleo Britni i nije želeo da je povredi, ali se bojao njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Aleksander u podkastu “Toxic: The Britney Spears Story”.

Džejson Aleksander, Foto: Profimedia

– Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britni da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osećali za šest meseci, sklopili bismo brak. Nisam imao razloga da verujem u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona – ispričao je Aleksander i napomenuo kako je mesec dana nakon poništenja braka pevačicin telefon misteriozno prestao da radi.

Podsetimo, Džejson Aleksander pružio je podršku Britni u borbi za njeno starateljstvo, a ovim povodom izašao je i na protest u Los Anđelesu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike