Za pet dana je potrošila milione! Svi detalji luksuznog odmora Dragane Mirković (FOTO)

22.07.2021 | 07:15 >> 12:15

Autor: Nevena Mijuskovic

Pevačica se provodila sa suprugom na Azurnoj obali, pre toga su bili u Veneciji, juče su stigli i u Monako, a 24sedam vam otkriva o kojim ciframa je reč

Copyright Dragana Mirković u luksuznom kompleksu Sen Tropea/ Instagram printscreen dragana_mirkovic

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić trenutno su na proputovanju po  Azurnoj obali, a da sve pršti od luksuza uverili smo se ne samo zbog fotografija koje je pevačica objavila na Instagramu, već i zbog pretrage koju smo napravili o kompleksu u kome su boravili.

Bračni par najpre je posetio Veneciju, te su tako obišli mesto na kome su se 22 godine ranije verili, a onda su se uputili u Sen Trope.

pročitajte još

Dragana i Toni važe za jedan od najbogatijih parova na estradnoj sceni, ali za boravak u ovom luksuznom ribarskom gradiću u Francuskoj za svega pet dana iskeširali su basnoslovnu sumu – čak 2.300.000 dinara, tačnije 20.000 evra. Ova cena, naravno, mogla bi da bude još veća, ukoliko su na letovanje poveli i decu Marka i Manuelu.

Copyright Printscreen Booking.com

U najelitnijem hotelu na Azurnoj obali, Mirkovićeva je uživala kao kraljica, a u ponudi je imala sve što je poželela. Prema fotografijama, hotel odiše debelim luksuzom, pa je sve u mermeru, kamenu i drvetu, opremljen je unikatnim i modernim stilskim nameštajem, bazenima na svakom koraku, a oko objekta je veliko prostranstvo bogato zelenilom. Svaki apartman ima svoj bazen, a plaža je udaljena na 200 metara od hotela.

Copyright Printscreen Booking.com

Pevačica je sa suprugom obišla svaki ćošak ovog mondenskog mesta, a s obzirom na to da je grad poznat po luci za jahte, imali su i taj užitak. Pevačica i njen muž plovili su na jahti, pili vino i uživali u raznim skupim specijalitetima.

Copyright Printscreen Booking.com

Copyright Printscreen Booking.com

Sve to nije i jedini trošak koji je Mirkovićeva imala, jer su se nakon odmora u Sen Tropeu uputili u Monte Karlo i to ne bilo kako, već su iznajmili helikopter.

Copyright Instagram printscreen/ dragana_mirkovic

Prošle godine, isto u ovo vreme, Dragana i Toni susreli su se u Monaku sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem. Koleginice su se dva dana družile porodično, a Mirkovićeva je objavila i zajedničke fotografije sa Brenom.

Copyright Toni Bijelić i Dragana Mirković, Instagram printscreen dragana_mirkovic

Inače, iako je za veliku većinu putovanje poput ovog luksuz na kub, bračni par je najverovatnije s namerom odlučio da se odmori i emotivno oporavi. Početkom juna, Tonijev otac i tast pevačice, preminuo je, a to je njihova porodica podnela veoma teško. Bijelićev otac bio je neizmerno vezan za unuke Marka i Manuelu.

Copyright Printscreen Booking.com

Podsetimo, Dragana i Toni vlasnici su “Majbah kupea”. Oni imaju i lični vozni park, koji, prema podacima od ranije, vredi oko tri i po miliona evra.

Takođe, “Luče iz Kasidola” i njena porodica žive u dvorcu Ebenfurt nadomak Beča. Jedna od najzanimljivijih činjenica o zamku jeste ta da je u njemu nekada živela Marija Terezija. Krajem 17. veka ona je često boravila u njemu, a Dragana je izuzetno ponosna na ovo istorijsko zdanje, za koje su joj nudili silne milione, ali ona ne želi da proda luksuznu nekretninu.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam