Večna kuća Sinana Sakića njegovu udovicu je koštala 20.000 evra! Poruka koju je ispisala zlatnim slovima posebno privlači pažnju

18.05.2024 | 12:55

Autor: Milica Gudžulić

Beli mermer koji je iskorišćen bio je transportovan iz Turske

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Sinan Sakić preminuo je 2018, a prvog juna biće i punih šest godina od njegove smrti. Prijatelji, rodbina, pa i brojni fanovi svakako često odlaze do njegove večne kuće, koja je dugo bila bez spomenika.

Sada, međutim, ona je i te kako uređena, a i spomenik mu je podignut od belog mermera transportovanog iz Turske, jer u Srbiji nije imalo gde da se kupi u komadu. Sve to, inače, platila je njegova udovica Sabina - dala je oko 20.000 evra, piše dalje „Kurir", a prema sopstvenom priznanju nije mogla da se smiri sve dok stvari nisu izgledale baš onako „kako bi i on želeo", objasnila je Sakićka.

- Redovno obilazim Sinanovu večnu kuću. Radila sam i nisam se smirila dok to nije urađeno bas onako, da on bude zadovoljan. Ipak, moram da priznam, imala sam u ovih pet godina periode kad sam jako bila ljuta na Sinana, jer me je ostavio, pa jedno vreme nisam htela da idem. Prođe neko vreme, pa opet krenem - pričala je Sabina.

Ona je Sinanu zlatnim slovima na spomeniku ostavila i poruku koja slama srca.

Sabina Sakić, 24sedam/Goran Sivački
 

- Ljubavi jedina, bila si i bićeš duša moje duše. Zauvek u večnosti - piše na istom.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam