„Počeo je od nule, nije kao ostala deca bogataša!" Čime se tačno bavi budući zet Cece Ražnatović

26.07.2021

10:41 >> 10:22

0

Autor: M. Gudžulić

Anastasija već godinama uživa u vezi sa Đorđem Kuljićem, a kako se retko kad pojavljuju zajedno u javnosti, mnoge zanima šta on radi, iz kakve je porodice

„Počeo je od nule, nije kao ostala deca bogataša!" Čime se tačno bavi budući zet Cece Ražnatović
Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić ATAImages/Antonio Ahel

Javnost dugogodišnjeg dečka Anastasije Ražnatović, Đorđa Kuljića, nije u prilici baš često da „sreće”. Mladić iz Novog Sada prisustvuje svakom bitnom događaju porodice, ali van toga, ne eksponira se mnogo u javnosti. Mlada pevačica svakako poštuje tu njegovu želju i čuva, pre svega, njihovu vezu pod velom tajni, ali zato vremenom interesovanje kod publike samo raste.

Čime se bavi, iz kakve je porodice – mnogi su oni koji bi to da znaju, pa je tako insajder za „Alo” oduševio detaljima, objasnivši kakav je Đorđe u stvari, van kamera i reflektora.

Pročitajte još:

– Kuljići su iz Novog Sada, već godinama imaju svoj privatni biznis. Sve što imaju stekli su zahvaljujući velikom trudu i radu i porodičnom poslu koji su prenosili s kolena na koleno. Po celoj Vojvodini su posedovali mlinove. Neke su prodali, a neke su zadržali do danas – počeo je izvor pa dodao da se porodično nikako nisu obogatili preko noći, te da nisu skorojevići.

Uprkos tome što ima porodični biznis, Đorđe je uvek voleo da uči, a porodica je izdvajala veliki novac za njegovo školovanje u inostranstvu.

– Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis – otkriva dalje i dodaje kako je Cecin budući zet pokrenuo posao kojim se i danas bavi.

– Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi. S nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom – zaključio je.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti