Đanijev sin pustio glas pa dokazao da krv nije voda: Nasledio talenat od tate (FOTO)

28.07.2021

20:40 >> 06:12

0

Autor: Marija Mitić

Zna se ko će folkera naslediti na muzičkoj sceni

Đanijev sin pustio glas pa dokazao da krv nije voda: Nasledio talenat od tate (FOTO)
Copyright Porodica Trajković, Printscreen Instagram/ Đanimusic

Da krv nije voda još jednom se dokazalo kada se sin našeg poznatog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Miloš latio mikorofona.

Naime, na proslavi kod kuma, MIloš se u dobrom raspoloženju, društvu i uz poneku čašicu opustio dovoljno da zapeva, a mnogi su pohvalili njegovo pevačko umeće.

Miloš Trajković, Printscreen Instagram/aimface_

On je otpevao dve numere – “Sine moj” Muharema Serbezovskog i “Dva galeba bela” Šabana Šaulića, a muzički znalci kažu da ima sluha, a i talenta.

Podsetimo, Đani i njegova supruga Slađa imaju dva sina, mlađeg Marka i starijeg Miloša, koji je prošle godine stao na ludi kamen.

Đaniju i Slađi on i njegova supruga podarili su unuka Nikolu, koji im je ulepšao život.

Đani sa unukom, Printscreen Instgaram/Đanimusic

– Šta da kažemo, ovo se ne može opisati rečima. Presrećni smo, stigla je naša sreća, naš unuk Nikola. Ovo je za nas poseban dan, ovoliku sreću nismo dugo osetili, Miloš i Nina su nas učinili najponosnijim dekom i bakom na svetu. Snajka i beba su dobro, porođaj je protekao u najboljem redu, sve vreme smo bili uz njih. Jedva smo dočekali da čujemo lepe vesti danas. Nažalost, situacija je takva kakva je, pa ne možemo da slavimo onako kako bismo voleli, ali svakako ćemo u krugu porodice obeležiti ovaj poseban dan. Kad bude bilo pogodno vreme za to, svakako ćemo da napravimo veliko slavlje da proslavimo kako dolikuje – poručili su Đani i Slađa tada za Pink.rs.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike