Snežana Borjan šokirana postupkom Sanje Marinković: Zvala nas je u emisiju, sad mi je drago što nikad nismo otišli

27.07.2021

21:33 >> 20:32

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je tajno snimala telefonom ljude po plaži i ismevala ih javno zbog viška kilograma, što je izazvalo gnev javnosti

Snežana Borjan šokirana postupkom Sanje Marinković: Zvala nas je u emisiju, sad mi je drago što nikad nismo otišli
Copyright Snežana Borjan, Foto: A.A./ATAImages

Sanja Marinković izazvala je danas gnev mnogih objavivši na društvenim mrežama jednu fotografiju sa letovanja u Turskoj.

Naime ona je krišom uslikala dve žene i imala je veoma neumesan komentar na višak kilograma tih, nepoznatih žena. Ono što je korisnike mreža najviše iznerviralo, jeste što je tajno snimala telefonom ljude po plaži, pa ih ismevala javno, a zbog ove fotografije nizali su se negativni komentari na Tviteru.

Objava Sanje Marinković, Printscreen Twitter

Mnoge naše javne ličnosti osudile su ovaj potez voditeljke, a sada i Snežana Borjan, supruga našeg istaknutog kapitena, odnosno golmana “Crvene Zvezde”, Milana Borjana.

– Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga, započela je oštro Borjanova u objavi na Instagramu, pa nastavila:

Printscreen Instagram/snezanafi

– Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom – napisala je Snežana na svom storiju, koja je potom objavila brojne poruke podrške koje je dobila.

Printscreen Instagram/snezanafi

Pored ostalog, ona je dodala:

– I ugojiću se 20 kilograma i dalje ću biti omiljena mom sinu, suprugu, mojim drugaricama… Sve je u energiji, a ne u kilogramima –

Podsetimo, Sanja se ubrzo nakon prvih negativnih komentara na njen račun i oglasila i rekla:

– Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike