Sanja Marinković na udaru popularne pevačice: Ružno je i nekulturno (FOTO)

28.07.2021

18:13 >> 18:32

0

Nakon Snežane Borjan, na račun voditeljke stigle su osude i od Andreane Čekić, koja je istakla da je Marinkovićeva ugrozila privatnost žena koje su nepozn

Sanja Marinković na udaru popularne pevačice: Ružno je i nekulturno (FOTO)
Copyright Andreana Čekić, Foto: G. G./ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković navukla je veliki gnev brojnih korisnika društvenih mreža, među kojima su i javne ličnosti.

Naime, zbog fotografije koju je uslikala na letovanju u Turskoj, gde su u prvom planu dve žene, a njen komentar uz opis slike su mnogi ocenili kao veoma neprikladan. Takvog mišljenja je osim Snežane Borjan, svoj sud je iznela i pevačica Andreana Čekić.

Andreana Čekić, Printscreen Instagram/andreanacekic

– Da li se Sanja Marinković rugala ili je pogrešno shvaćena – nije uopšte relevantno. Ružno je slikati bilo koga bez njegovog znanja i trebalo bi zakonom da se zabrani kačenje takvog sadržaja na društvene mreže. To je narušavanje privatnosti, i pre svega je nekulturno – napisala je Čekićeva i osudila voditeljkin potez.

Podsetimo, Marinkovićeva se oglasila usred haosa koji je izazvala sporna fotografija i istakla da je pogrešno shvaćena, te da nije imala lošu nameru.

– Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim.

Inače, supruga golmana „Crvene Zvezde”, Milana Borjana, je prva istakla da je Sanjin postupak nepromišljen.

Antonio Ahel/ATAImages

– Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga, započela je oštro Borjanova u objavi na Instagramu, pa nastavila:

Printscreen Instagram/snezanafi

– Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom – napisala je Snežana na svom storiju, koja je potom objavila brojne poruke podrške koje je dobila.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike