Lukas na letovanju sa bivšom! Pevač otkrio u kakvim je odnosima sa Sonjom, o Karleuši kaže samo jedno

28.07.2021

20:57 >> 21:01

0

Pevač trenutno boravi u Budvi sa Sonjom Vuksanović, sa kojom uprkos turbulencijama koje su prošli ima sasvim korektnu komunikaciju

Lukas na letovanju sa bivšom! Pevač otkrio u kakvim je odnosima sa Sonjom, o Karleuši kaže samo jedno
Aca Lukas, Sonja Vuksanovic , Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Aca Lukas nedavno je izdao svoju autobiografiju i održao promociju iste. Ishodom nakon objavljenje knjige je i te kako zadovoljan, ali kako kaže, nema nameru da menja profesiju.

U knjizi „Ovo sam ja“, Lukas je do detalja opisao kako je izgledala njegova ljubav sa Sonjom Vuksanović, a u nekima od poglavlja dotakao se i žiriranja u „Zvezdama Granda“. i odnosa sa Jelenom Karleušom, a sada je otkrio u kakvim je odnosima sa koleginicom i bivšom suprugom.

Antonio Ahel/ATAImages

– Nemam nameru da budem književnik, mnogi to koriste protiv mene. Napisao sam autobiografiju što je sasvim logično, nisam pisac – rekao je Lukas, pa otkrio da je Sonja sa njim na Crnogorskom primorju.

– Trenutno smo zajedno na moru, tu je sa mnom. Mi smo u super odnosima – rekao je Aca.

Njegova koleginica Jelena Karleuša nikada nije imala negativan komentar na Lukasov račun, uprkos tome što su imali buran odnos.

24sedam/Goran Sivački

– Nismo se čuli odavno – kratko je rekao Lukas za Esspreso, ne želeći dalje da komentariše.

Moglo bi se reći da su Karleuša i Lukas kao rogovi u vreći, čas se svađaju, čas se vole, jedno drugo osuđuju, peckaju, provociraju, te to ponekad dovodi do njihovih nesuglasica.

Karleuša je jednom prilikom u intervjuu za 24sedam, priznala da joj je žao što folker više nije deo njihove ekipe u „Zvezdama Granda“.

Jelena Karleuša i Aca Lukas, Foto: Zvezde Granda screenshot, Jelena Karleuša i Aca Lukas

– Nama je najveći klovn otišao, meni je jako žao što je otišao, jer je odmah i taj humor nestao. Ja bih mnogo volela da se on vrati, onda bi šou bio kompletan. On više i ne zna sa kim je u dobrim odnosima, ja mu ništa ne uzimam za zlo, ali ja njemu neću preko medija poručiti šta mislim o njemu, već ću mu to reći kad ga vidim, ako ga i vidim, pošto je mnogo mali. Pod ovim „malim” mislim na to da je nizak. Nizak, ali kočoperan, kao i svi niski muškarci.

Podsetimo, Lukas je osim svojih ljubavnih priča i bivših žena, u autobiografiji pisao o akciji Sablja, druženju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, učešću u „Zvezdama Granda“, odnosu sa Željkom Šašićem.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi