Ispovest Mine Suvari: Drogirala sam se da bih zaboravila da me je silovao prijatelj starijeg brata!

29.07.2021 | 06:15 >> 08:04

Autor: Milica Gudžulić

Metamfetamin je za nju predstavljao rešenje svih problema. Tek kasnije, shvatila je koliko je to bio pogrešan izbor

Copyright Mina Suvari Profimedia

Glumica Mina Suvari nedavno je otvorila dušu o zlostavljanju koje je doživela u mladosti, a onda i o tome kako je završila u kandžama droge, s namerom da reši probleme koji su je mučili. Metamfetamin je, kaže, prvi put probala kao tinejdžerka, na jednom odmoru, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Sve što je ona želela, inače, bilo je da preživi činjenicu da ju je silovao drug starijeg brata. S time se izuzetno loše nosila, a kako i ne bi… Bila je tek šesti razred.

Pročitajte još:

– Kad su se moji rastali, mnogo sam izlazila. S vremenom sve više i više. Išli smo na rejvove i tamo bih radila svakakve stvari. A od droge nema šta nisam probala – počela je ona svoju ispovest za „People”.

Zatim je momka s kojim je tada bila u vezi nazvala samo Tajler, i nije krila da ju je maltretirao, kako fizički, tako i psihički.

– Njemu trava i tako neke stvari nisu smetali, ali met nije voleo – rekla je danas poznata glumica, koja je dečku „dala” tri godine svog života, koji joj je u 17. visio o koncu.

– Posao me je izvukao iz pakla. Što sam više radila, manje sam imala vremena za druge stvari, pa sam tako jednu zavisnost faktički zamenila drugom, samo zdravom – objasnila je zvezda „Američke pite” iz 1999.

Kada je raskinula s Tajlerom, prestala je i da se drogira. Odlazila je kod terapeuta na duge razgovore, a prijatelji su joj bili velika podrška.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam