Danja Milohin, od sitnog lopova i narkomana do zvezde TikToka: Briga ga što ga mrze, dečko zarađuje milione!

29.07.2021

11:15 >> 11:23

0

Što provokativnije, to bolje bila je njegova mantra, a sada planira i da osvoji muzičku scenu bez po muke - uz pomoć autotjuna

Danja Milohin, od sitnog lopova i narkomana do zvezde TikToka: Briga ga što ga mrze, dečko zarađuje milione!
Copyright Danja Milohin Profimedia

Danilo Danja Milohin važi za jednog od najpopularnijih ruskih tiktokera. Prati ga i više od 12 miliona ljudi, a prema informacijama s Forbsove liste, mesečno zarađuje nekoliko miliona rubalja. Vodeći se mišlju da je „provokativnije i bolje” dotakao je same zvezde šaljivim klipovima i izazovima na pomenutoj društvenoj mreži, pa prošle godine od GQ-a zaradio i „titulu” za „Otkriće godine”. Međutim, kako je vremenom sve više detalja njegove prošlosti završavalo u stranim medijima, narod se sve više ljutio i bunio kako „jedna takva pojava može da bude i toliko uspešna”.

Pročitajte još:

Krao iz zabave?

Od treće pa sve do trinaeste godine, živeo je u domu za nezbrinutu decu, jer majka posle razvoda nije mogla da se brine o njemu i bratu Iliji. Otac mu je bio alkoholičar, a iz tog perioda je dugo „vukao” traume, tolike da mu je, kako je sam jednom prilikom javno priznao, bilo čudno što u hraniteljskoj porodici ne dobija batine.

– Tukli su nas po licu, šamarima, vaspitač bi uzeo štap ili vijaču pa udarao, da se posle ne primećuje mnogo… – objašnjavao je na Jutjubu „Puška” jednom prilikom, pa dodao kako je posle on bio taj koji je pravio probleme u, do tada, sedmočlanoj porodici, koja je oberučke prihvatila i njega i brata.

U školi mu nije išlo, pa je počeo da puši i pije, u hraniteljsku porodicu često je dolazila policija… A najčešće bi se svađali jer je odbijao da uči. Još tada, želeo je da zarađuje preko interneta, ali to mu nisu dozvoljavali. Kompromisno, upisao je za automehaničara, preselio se pa van nadzora porodice počeo i da krade, što je smatrao neopisivom zabavom. Kad bi ga uhvatili – lagao je kako nema šta da jede. Kasnije, narod je za novac obmanjivao obećavajući im reklame preko društvenih mreža, a zaradu bi trošio na narkotike kojima je bio opčinjen od 16 godine. Od reklama, naravno, nije bilo ništa…

Prodavao je balone, delio letke, ali je ostao sitan lopov, pošto ga rad kao takav nimalo nije interesovao. Pored novca, znao je samo još kako da „zaradi” otkaz, u potpunosti već obuzet TikTokom, gde je brzo zaintrigirao mnoge, podsmevajući se drugima i pevajući na plejbek.

San o Moskvi

Kada je postao punoletan, dobio je oko 2.800 dolara od države pa ostvario veliki san – da ode u Moskvu. Pored karte, od novca koji je dobio kao siroče kupio je još telefon, prekinuo kontakt s porodicom, čak i s bratom Ilijom i samo nestao. U vreme karantina, međutim, proslavio se pesmom „Kod kuće sam”, naglasio za javnost kako se više ne drogira, te da samo aktivno planira svoju blistavu budućnost.

– Prestao sam da se drogiram jer sam se jednom umalo predozirao. Nisam mogao normalno da spavam, u glavi mi je zvonilo… Uplašio sam se. Sad hoću da pevam, samo, mrzi me da gubim vreme da učim da pevam. Autotjun će da popravi šta treba. Svakako nisam ni u čemu profesionalac, osim kad je karakter u pitanju. Uspeću – naglasio je bio on.

Na taj način, postao je jedan od najpoznatijih likova iz Rusije. Kupio je sebi „majbaha”, snimio i objavio 21 pesmu kako solo, tako i u saradnji s pojedinim izvođačima i blogerima i siguran je da nema mesta gde se ne bi uklopio jer iza sebe ima milione pratilaca.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike