Prve informacije o Karleuši i njenoj porodici nakon evakuacije i požara u Turskoj

29.07.2021

17:06 >> 19:28

0

Iz pevačicine PR službe su nam javili da su Jelena, njene ćerke i tetka na sigurnom i da nisu ugrožene

Prve informacije o Karleuši i njenoj porodici nakon evakuacije i požara u Turskoj
Copyright Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Letovanje pevačice Jelene Karleuše u Turskoj prekinuli su požari koji su juče zahvatili elitnu oblast na ovoj destinaciji. Pevačica je pre nešto više od sat vremena pokazala da su ona, njene ćerkice i tetka bile primorane na evakuaciju zbog požara koji je zahvatio šumu iznad hotela u kojem su one odsele.

Povodom ovoga ekipa portala 24sedam kontaktirala je Karleušinu PR službu iz koje su nam javili da su pevačica i njeni najbliži zbrinuti.

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

– Jelena i njena porodica su dobro, na sigurnom. Svi su uspešno evakuisani uz pomoć spasilačkih ekipa i čekaju dalje upute – rekao je za Birtašević za 24sedam.

Podsetimo, prilikom objavljivanja snimka koji pokazuje kako bukti plamen i svuda kulja crni dim, čuli su se uznemireni glasovi Karleušinih ćerki, koje su ubrzavale majku da se ukrca na brodić.

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

– Nećete verovati šta se dešava u našem hotelu. Sve gori, došli su da nas evakuišu. Ja sam tu sa decom – govorila je Jelena dok je snimala dramu koja se dešava u Turskoj.

Podsetimo, juče je oko podneva izbio požar u blizini Antalije u Turskoj, a brojne ekipe vatrogasaca su reagovale brzinom munje i pomogle da se situacija stabilizuje. Prema informacijama do kojih je došla ekipa portala 24sedam iz ambasade Srbije u Ankari naši turisti nisu ugroženi.

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

– Povodom izveštavanja naših medija o požarima na turskoj obali, obaveštavamo da je tačno da su se rasplamsali požari u blizini grada Side – Manavgat, na putu od Antalije do Alanje. Kao i u blizini grada Bodruma, odnosno u blizini poznatog hotela Titanik. Prema turskim zvaničnim podacima stradalo je troje ljudi i više desetina je povređeno. Prema našim informacijama, među povređenima i stradalima nema naših državljana. Situacija u oblasti Manavgata je pod kontrolom. Iz predostrožnosti, zatvoren je auto-put koji poverzuje Mersin i Antaliju – rekli su nam u ambasadi.

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

Inače, Karleuša je za ovo letovanje iskeširala veliku sumu novca, a hotel u kojem su odsele nalazi se u elitnom delu Turske.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike