Crni dim kulja! I Sanja Marinković među požarima u Turskoj (FOTO)

29.07.2021

21:43 >> 21:00

0

Iako je voditeljkino letovalište zaobišao požar, posledice istog su bile i kilometrima daleko prisutne

Crni dim kulja! I Sanja Marinković među požarima u Turskoj (FOTO)
Copyright Sanja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković već nekoliko dana uživa na letovanju u Turskoj. Njen mir, večeras je prekinuo požar koji se odigrao nedaleko od destinacije gde letuje.

Naime, Marinkovićeva je sa pratiocima na Instagramu pokazala kakve je posledice ostavio požar u popularnim letovalištima u toj zemlji. Crni dim se sve više širio iznad mora, te je plavo nebo sada postalo sivo.

Sanja Marinković, Foto: Printscreen Instagram/sanjamarinkovicofficial

– Nebo iznad naše plaže. Posledica velikih požara na samo 41 kilometar (vazdušno 23 kilometra) – napisala je Sanja u opisu fotografije.

Podsetimo, Jelena Karleuša je u poslepodnevnim časovima sa ćerkama i tetkom bila evakuisana zbog požara koji se dogodio u blizini hotela u kojem su bile smeštene. Povodom novonastale situacije, oglasili su se iz njene PR službe i istakli da su pevačica i njena porodica na bezbednom.

– Jelena i njena porodica su dobro, na sigurnom. Svi su uspešno evakuisani uz pomoć spasilačkih ekipa i čekaju dalje upute – rekao je za Birtašević za 24sedam.

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

Za razliku od Karleuše koja je bila na licu mesta dok je buktio požar i koja se suočila sa stravičnim prizorom, Marinkovićeva je bila kilometrima udaljena od nje, ali su posledice i te kako bile vidljive.

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

Ekipa našeg portala je stupila u kontakt sa srpskom ambasadom u Ankari i oni su nam potvrdili da naši turisti nisu ugroženi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike