Jelena Rozga i Ivan Huljić ruku podruku! Stigla pesma "Od čega sam ja" - i hrabra i ranjiva

22.03.2024

14:21

0

Pevačica kaže da će najbolji sud dati publika

Jelena Rozga i Ivan Huljić ruku podruku! Stigla pesma "Od čega sam ja" - i hrabra i ranjiva
Jelena Rozga - Copyright Foto: Nemanja Novaković

Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu „Od čega sam ja", nastalu kao plod umetničke sinergije između nje i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst i muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi. Budući da Jelena i u karijeri i u životu dopušta da bude i hrabra i ranjiva, pesma „Od čega sam ja" savršeno se uklapa u takvu „životnu filozofiju",  što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina saradnje i prijateljstva kroz koje su se sigurno dobro upoznali. Upravo ovom saradnjom i njihov odnos je dobio jednu novu dimenziju.

Foto: Nemanja Novaković
Jelena Rozga

- Uvek je lepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, poznaješ u dušu i ko zna koliko ti je važno da ostaneš veran sebi. Uživala sam u celom procesu stvaranja ove pesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizuelna poslastica i jedva čekam da čujem reakcije moje publike. Ipak je njihov sud najvažni - uzbuđena je Jelena.

Spot za pesmu „Od čega sam ja" potpisuje reditelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju „Minut srca mog".

Spot i pesmu možete pogledati i poslušati na linku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike