Slađin i Đanijev sin zaprosio devojku! Poznati roditelji oduševljeni snajom: Svadba će biti dogodine

30.07.2021

15:12 >> 17:44

0

Sinoć je mlađi sin Slađe i Đanija zaprosio dugogodišnju devojku i odrekao se momačkog života

Slađin i Đanijev sin zaprosio devojku! Poznati roditelji oduševljeni snajom: Svadba će biti dogodine
Copyright Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Mlađi sin popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađe, Marko Trajković, rešio je da se odrekne momačkog života. Naime, on je u krugu najbližih prijatelja zaposio svoju devojku Minju.

Povodom ovih lepih vesti za familiju Trajković ekipa 24sedam kontaktirala je ponosne roditelje i upitala ih da li su iznenađeni potezom svog sina, ali i kako su zadovoljni snajom.

– Znali smo da će je zaprositi. Snaja je divna, prezadovoljni smo – kaže Slađa za 24sedam i otkriva kada će biti svadba:

Antonio Ahel/ATAImages

– Sinoć je bilo porodično slavlje. Uži krug svadbe će biti dogodine, prvo ćemo obaviti svadbu Milošu, našem starijem sinu – dodaje ona.

Folkerov naslednik je priredio iznenađenje svoju izabranici, te je kleknuo ispred nje i pitao je da se uda za njega. Ovaj romantični prizor uslikali su njihovi najbliži prijatelji, a taj trenutak je upotpunjen vatrometom.

Marko Trajković, Printscreen Instagram/marko_____trajkovic

Marko je na ruku svoje buduće saputnice stavio skupoceni prsten sa dijamantom, čime se ona odmah pohvalila na Instagramu.

Podsetimo, pevačev stariji sin Miloš, i njegova supruga Nina su prošle godine dobili sina kom su dali ime Nikola – tradicionalno, kako je novopečeni tata i želeo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike