Prva žena Ognjena Amidžića! Pre Danijele voditelj je voleo jednu Milicu (FOTO)

30.07.2021

17:43 >> 18:44

0

Amidžić je svoju prvu ljubav upoznao na poslu, bili su četiri godine u braku, a onda su započeli nove živote

Prva žena Ognjena Amidžića! Pre Danijele voditelj je voleo jednu Milicu (FOTO)
Copyright Ognjen Amidžić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Malo ko zna da voditelj Ognjen Amidžić imao brak sa Milicom Marković pre nego što je oženio manekenku Danijelu Dimitrovsku sa kojom je u braku skoro čitavu deceniju, a iz njihove ljubavi se rodio sin Mateja.

Naime, Amidžić je Milicu upoznao dok je ona bila angažovana na ružičastoj televiziji u informativnoj redakciji. Markovićeva danas nije angažovana u novinarstvu, već je svoju karijeru preusmerila ka korporativnom svetu.

Milica Marković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica i Ognjen venčali su se u junu 2006. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Njih dvoje sklopili su i crkveni brak u manastiru Kaona kod Šapcu, a svadbeno veselje je upriličeno nekoliko dana kasnije i u jednom restoranu srpske prestonice.

Antonio Ahel/ATAImages

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica.

Po okončanju braka tadašnji par se javno oglasio saopštenjem u kom su naveli da je razlog za razvod taj što im se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, svoju sadašnju suprugu Amidžić je upoznao u emisiji i već prilikom prvog susreta ona je ostavila pozitivan utisak na njega.

– Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne – rekao je ranije Ognjen za „Super TV”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike