Vreli ples Jovane Jeremić, samo za dečka Dragana! U uskom kombinezonu se uvijala oko njega u javnosti kao da su sami (FOTO)

15.03.2024

09:50

0

Stanković nije skidao pogled sa svoje poznate izabranice

Vreli ples Jovane Jeremić, samo za dečka Dragana! U uskom kombinezonu se uvijala oko njega u javnosti kao da su sami (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Instagram screenshot / jeremicjovana

Jovana Jeremić i Dragan Stanković pojavili su se sinoć na koncertu Nede Ukraden, a pošto je voditeljka na društvenim mrežama sumirala svoje utiske iz provoda - javnosti je i te kako bilo jasno da je par maksimalno uživao u svakom pevačicinom hitu.

Neda Ukraden, ATAImages/R. Z.
 

Jeremićeva je, čini se, non-stop bila na nogama, a odigrala je i vreli ples za svog izabranika u uskom, crnom kombinezonu.

Poljupci su, takođe, samo pljuštali i Stanković nije prestajao da gleda u voditeljku.

Podsetimo, Jovana i Dragan već izvesno vreme uživaju u ljubavi. Poznato televizijsko lice, međutim, nedavno je objasnila kako to što on finansijski dobro stoji - nije imalo nikakvu ulogu u tome, jer ona nije takva žena.

- Ne bih bila sa šeikom ako je loš čovek. Ne bih mogla da vodim ljubav sa čovekom koji ima lošu dušu i koji je pokvaren, zato što postoje dve energije na svetu, s*ksualna i energija para. Kada vi spavate i vodite ljubav sa muškarcem koji ima lošu dušu i vi to postojete. To je stvar enegije koja prelazi na vas. Nikada nisam želela sebe da prljam lošim muškarcima i zato sam ih damski zaobilazila. Dragan ima dušu kao Amerika i time me je osvojio - naglasila je za „Blic" jednom prilikom ona, pa dodala i kako je njegov stepen duhovnosti jednako visok kao i stepen njegovog materijalnog bogatstva koje poseduje, što je za nju bio samo plus.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike