Posle raskida sa dečkom, Indi se odlučila na veliku promenu! Pevačica neprepoznatljiva! (FOTO)

31.07.2021

09:45 >> 10:07

0

Autor: Marija Mitić

Fanovi su oduševljeni novom friizurom pevačice, dok joj i dalje zameraju što je drastično smršala

Posle raskida sa dečkom, Indi se odlučila na veliku promenu! Pevačica neprepoznatljiva! (FOTO)
Copyright Indi, Printscreen Instagram/ Indiaraindira

Indira Indi Aradinović izgleda potpuno drugačije od onoga kakvom je pamtimo tokom karijere na našoj sceni, na kojoj je više od 15 godina.

Naime, umesto tamno smeđe kose, pevačica se nedavno odlučila za drastičnu primenu te je sada riđokosa. Njenu svetlo narandžastu kosu često uvije u sitne, afro lokne, a na društvenim mrežama ne krije oduševljenje povodom svoje nove frizure.

Pored toga, ona je drastično smršala, pa iako se na njenim objavama nižu komplimenti na račun nove frizure, još uvek ima pregršt negativnih komentara na konto izgleda i kilograma.

– Izgubila si seksepil, obrazi upali, nos, gore živi skelet prekriven kožom, a dole noge labave. Preterala si, pre si bila ribetina. Smršati je ok, al’ do neke granice! Nisi proporcionalno građena, gore uska, dole široku katoličku kost imaš, ne možeš da je suziš! Edita je drugačije građena sa sitnim koskama, samo da održava telo! Realno govorim, a ovi što te podržavaju znaju kakve si muke prošla da ti je život bio na ivici, to ti sama najbolje znaš! Umireš od gladi ženo Božija, osušices se, nećeš ličiti ni na šta! Osvesti se zbog sebe i svog zdravlja prvenstveno. Jedi nešto, moraš na silu, vidi kako izgledaš -,  E sad izgledaš kao neka baba sa tim vratom i koščurama – pisali su fanovi za šta Indi nije preterano marila.

Indi sa dečkom, Printscreen Instagram/ Indiaraindira

Pevačica je nedavno i raskinula sa dečkom sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi, a koga je tek nedavno odlučila da predstavi u javnosti.

– Lepa, a opet sama. Žena sa personalitetom treba da bira odvezanog muškarca, a ne vezanog. Lako ćeš ti da ga vežeš za sebe bez čopora – nedavno je napisala ona ovu poruku na svom Instagram profilu, verovatno je upućujući na “adresu” bivšeg.

Žene se obično nakon kraha velike ljubavi odluče na promenu frizure ili boje kose, pa je verovatno to bio razlog i kod Indi za ovu veliku promenu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike