Nova se žestoko izblamirala! U kvizu koji prikazuju izneli pogrešan podatak o Branku Đuriću! On se oglasio šokiran! (VIDEO)

04.03.2024

12:54

1

Sve je ironično prokomentarisao

Nova se žestoko izblamirala! U kvizu koji prikazuju izneli pogrešan podatak o Branku Đuriću! On se oglasio šokiran! (VIDEO)
Branko Đurić Đuro - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac, režiser i reditelj Branko Đurić Đuro našao se u kvizu "Totalni obrt" na TV Nova, ali su urednici emisije pokazali veliko neznanje!

Takmičari su dobili lako pitanje: "Glumac Top Liste nadrealista Branko Đurić Đura rođen je u Sarajevu, Somboru ili Šapcu?". Takmičar je odgovorio tačno i dao odgovor - Sarajevo, ali je vrhunac bio kada ga je voditeljka ispravila, uz reč "Šabac". 

To je navelo i samog Đurića da se oglasi na Fejsbuku i na sve kaže:

Da nije bilo ovog kviza juče, ne bih znao da sam rođen u Šapcu! - iznenadio se on, verovatno i zbog toga što je ovu informaciju, ako je već nisu znali, mogli da provere kratkom pretragom na Guglu.

Ovaj blam televizije Nova preneli su i bosanski mediji, a komentari ispod Đurinog posta na društvenoj mreži izazvali su veliki podsmeh.

- "Pratim ovaj kviz skoro redovno i pun je grešaka", "Brate, rođen si u Somboru, sećam te s eiz porodilišta", "Bar si saznao, zamisli da si umro prekjuče", "Šapcu ništa ne fali, ali takvu grešku u kvizu dozvoliti da se potkrade, čisto neznalački... Gledala i bila iznenađena neznanjem urednika kviza!", "Sreća pa je bio ovaj kviz, sada si siguran. Nemaš više dilemu" - piše u komentarima, a jedan od korisnika Fejsbuka je stavio šlag na tortu:

- Tako je to kad nepismeni ili polupismeni ljudi sastavljaju pitanja... Pitanje i slika se odnose na Đuru, a odgovor na srpskog glumca Branka Đurića (kome nije nadimak Djuro), koji jeste rođen u Šapcu 1949.godine...

ATAImages/ Antonio Ahel
Glumac Branko Đurić, rođen u Šapcu

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike