Najbogatije pevačice na javnoj sceni: Plivaju u parama, imaju vile, vozne parkove

01.08.2021

09:53 >> 10:29

0

Prema podacima sajta Celebrity Net Worth Dragana Mirković zauzima prvo mesto na listi onih koji imaju najviše novca

Najbogatije pevačice na javnoj sceni: Plivaju u parama, imaju vile, vozne parkove
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Večita je misterija koje ime estradne scene može da ponese titulu najbogatijeg. Prema informacijama svetski poznatog sajta Celebrity Net Worth prvo mesto zauzima pevačica Dragana Mirković.

Ako je suditi prema podacima koje oni imaju, Dragana je teška 100 miliona dolara. Ova informacija i ne čudi, budući da su „Luče iz Kasidola” i njen suprug Toni vlasnici voznog parka čija cifra dostiže oko tri i po miliona evra, što će reći da joj retko ko sa javne scene može parirati u ovome.

Antonio Ahel/ATAImages

Dragana važi za veliko ime na muzičkoj sceni, prodala je više od 10 miliona ploča, a njena popularnost ne jenjava.

Prema daljim podacima ovog sajta, za petama Dragani je Svetlana Ceca Ražnatović čije se bogatstvo procenjuje na 80 miliona dolara.

Ceca Ražnatović, Foto: ATAImages

Bogatstvo pevačice Jelene Karleuše procenjeno je na 40 miliona dolara, a za Lepu Brenu tvrde da poseduje 25 miliona dolara. Međutim, kada u pretrazi ukucate ime Fahreta Živojinović iznos je 16 miliona dolara.

Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Podsetimo, Brena i Slobodan Živojinović takođe poseduju set vrednih automobila. Pevačica najčešće vozi skupocenog „Jaguara”, a pored njega poseduje i dva džipa, „Mercedesov” i „Fordov”. Častila se i luksuznim automobilom, „Majbahom S500” koji je platila čak 150.000 evra, a koji je pazarila od koleginice Dragane Mirković.

Lepa Brena, Antonio Ahel/ATAImages

Prema informacijama ovog sajta, razloga za brigu kada je novac u pitanju, nema pevač Dino Merlin, čije se bogatstvo procenjuje na 100 miliona dolara, dok je Zdravko Čolić „težak” 20 miliona dolara.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike