Nema „savršeno” bez tebe u mom životu: Ana Ivanović emotivnom porukom čestitala Bastijanu rođendan!

01.08.2021

12:33 >> 12:31

0

Proslavljena sportiskinja uživa u skladnom braku sa Švajnštajgerom, a putem Instagrama mu je povodom divnog dana uputila najlepšu čestitku

Nema „savršeno” bez tebe u mom životu: Ana Ivanović emotivnom porukom čestitala Bastijanu rođendan!
Copyright Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger, Foto: Profimedia

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović čestitala je svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru rođendan uz posebnu poruku. Naime, bivši fudbaler danas je napunio 37 godina, a njegova nežnija polovina je tim povodom objavila zajedničku fotografiju.

– Da moram nekome da pokažem fotografiju savršenog trenutka – to bi bila ovo. Srećan rođendan ljubavi. Nema „savršeno” bez tebe u mom životu. Neka ti sledeća godina donese više radosti, obilja i ispunjenje tvojih snova. Volim te – napisala je Ana u opisu zajedničke fotografije, a ispod objave pristizale su čestitke sa svih strana.

Inače, bivša teniserka je nedavno govorila o svom i Bastijanovom odnosu i otkrila kako uspevaju da održe skladan brak. Iako kaže da ponekad nije sve idealno, tolerancija i razumevanje je ono što im pomaže da sve „drže pod kontrolom”.

– Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i za uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali – objasnila je ranije gospođa Švajnštajger za jedan nemački magazin.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike