Milica Pavlović i Saša Matić snimili duet: Čim sam čuo prve taktove znao sam da ću je otpevati! (VIDEO)

02.08.2021

14:30 >> 14:08

0

Autor: Marija Mitić

Pavlovićeva ističe da je ponosna i presrećna što je pesma Oko moje konačno ugledala svetlost dana, nakon više odlaganja

Milica Pavlović i Saša Matić snimili duet: Čim sam čuo prve taktove znao sam da ću je otpevati! (VIDEO)
Copyright Saša Matić i Milica Pavlović

Milica Pavlović i Saša Matić ukrstili su glasove i svoju publiku danas obradovali duetom koji nosi naziv “Oko moje”.

Ovu pesmu snimili su još pre godinu dana, ali su čekali pogodan trenutak da je objave, s obzirom na situaciju sa epidemijom. MIlica je vrlo uzbuđena što je konačno objavila duet sa Sašom, koji je jedan od njenih omiljenih pevača.

– Kada sam prvi put pula čula pesmu “Oko Moje”, znala sam da je to numera koju mogu da snimim samo u duetu sa Sašom. Veoma sam ponosna na ovu pesmu, kao i saradnju sa Saletom, budući da je on jedan od mojih omiljenih pevača i da obožavam emociju koju nosi sa sobom. Iskreno, trenutno sam presrećna što je ova pesma konačno objavljena jer je bilo zaista teško čuvati je godinu i po dana daleko od publike. Ja sve radim od srca i stvarno sam presrećna što naši fanovi konačno mogu da uživaju u ovoj pesmi – kaže Milica.

Saša Matić i Milica Pavlović

Saša ističe da su njih dvoje neočekivani spoj, što samo daje na težini njihovoj duetskoj pesmi.

– Milica i ja smo pomalo neočekivan spoj, što je samo dalo dodatnu snagu pesmi “Oko moje”. Kada sam čuo prve taktove ove pesme, znao sam da ću je snimiti sa Milicom i zaista verujem da će publika prepoznati emociju koju nosi ova numera. Mi smo zbog čitave situacije oko korone nekoliko puta odlagali njeno objavljivanje, ali moram da priznam da je očigledno sada pravi momenat i da sam siguran da će publika obožavati ovaj duet – kaže Sale.

Duetsku pesmu “Oko moje” je napisao Miloš Roganović, a Pavlovićeva i Matić su snimili i visokobudžetnu ekranizaciju kako bi publici upotpunili utisak kada je emocija koju ova numera nosi u pitanju.

Saša Matić i Milica Pavlović

Ako je sudeći po pozitivnim komentarima koje pesma već ima na Jutjubu, nesumnjivo je da će se izdvojiti i postati pravi letnji hit.

–  Volim ovako kvalitetne pesme koje imaju smisao i koje bude ono najskrivenije i najiskrenije u svakom čoveku – glasio je samo jedan od komentara ispod pesme “Oko moje”, koju možete poslušati u nastavku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike