Ana i Rasta slave ćerki rođendan! Haljina od 10.000 dinara i emotivne reči (FOTO)

03.08.2021 | 14:08

Autor: Marija Mitić

Biću tvoj oslonac i stena i kada se raspadam na hiljadu delova, napisala je pevačica svojoj mezimici Tari

Copyright Ana Nikolic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerkica Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, Tara, danas puni četiri godine.

Ovim povodom Ana je prvi put na Instagramu objavila sliku sa ćerkom na kojoj se vidi njeno lice, a dirljive reči koje joj je uputila ganule su mnoge.

Copyright Ana Nikolić sa ćerkom, Printscreen Instagram/ AnaNikolicofficial

– Biću tvoj oslonac i stena…i kada se raspadam na hiljadu delova…biću sve sto može i što ne može, i što treba i što ne treba…i mač i štit…i nebo i zid… Biću ti sve što meni niko nije bio… Da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš…nikada! Voli te mama! Srećan rođendan, moja jedina bezuslovna ljubavi… Tara – napisala je Ana nežnu posvetu na Instagramu, a objavila je i haljinicu koju je odabrala da Tara obuče za svoj divan dan. Kako smo saznali, rođendanska odevna kombinacija male Tare košta 10.000 dinara.

Copyright Printscreen Instagram/ Ananikolicfficial

I Rasta je javno putem ove društvene mreže ćerkici čestitao rođendan, gde je pored njene slike napisao:

– Živote moj, najlepši na svetu, srećan ti rođendan! Voli te tata –

Copyright Ćerka Ane i Raste, Printscreen Instagram/ Stefanrasta

Podsetimo, Ana i Rasta rastali su se kada je njihova ćerkica imala tek nekoliko meseci, a nakon tri godine braka. Ovim povodom pevačica je tada u medijima istakla da je teško podnela razvod od repera.

–  Teško sam podnela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspelo. Mislim da je to bio najbolji potez u tom trenutku. Težak, ali najbolji. Prošla sam kroz veoma ružan i težak period, to znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Pa makar taj brak bio iz interesa, a moj je bio iz ljubavi – izjavila je Ana za “Premijeru vikend specijal”, i dodala:

Copyright Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

– Ja sam veoma teško to podnela, ali imam dete, shvatila sam da nemam baš mnogo luksuza da budem u ne znam kakvoj depresiji. Razvod je izuzetno teška stvar, ali sve se preživi. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam