Dado Topić: Moja supruga Mira je stalno sa mnom

17.12.2020

07:32 >> 23:03

0

Autor: Z. T.

Pevač je istakao da ne planira da se vraća u Srbiju tokom trenutne situacije sa koronavirusom, već da vreme provodi sa svojom suprugom u Hrvatskoj

Dado Topić: Moja supruga Mira je stalno sa mnom
Copyright Dado Topić ATAImages/Antonio Ahel

Dado Topić je početkom godine sa porodicom otišao u Hrvatsku, a u Srbiju kako kaže za Nova.rs, ne planira da se vrati u skorije vreme. Pevač se odavno navikao na ograničavajuć život usled koronavirusa, pa mu aktuelne zabrane ne padaju teško.

Topić je od studija u Dalmaciji napravio svoj polukarantin gde provodi najviše vremena, pa slabo obilazi druga mesta.

– Dugo sam na moru jer imam kuću u Dalmaciji. Letos je bilo lepo, malo se kupalo, malo pecalo, pa sam u tim stvarima pronalazio užitak. Međutim, kad je zahladnelo, morao sam da promenim dnevne navike. Počeo sam da pišem nove pesme dok čekamo neka bolja i normalnija vremena. Najčešće sam u studiju, od kog sam, maltene, napravio polukarantin. Gde god da odem, tu se obavezno vraćam. Slabo se viđam s ljudima, osim sa bliskim prijateljima i saradnicima. Moja supruga Mira je stalno sa mnom, pa se ne razdvajamo čak ni kad radim. Ona je uvek tu”, kroz smeh je ispričao Dado Topić za Nova.rs.

Pročitajte i:

– U Hrvtskoj još nema zabrane kretanja iako često najavljuju. Maske su obavezne na javnim mestima i bez toga ne možemo mesecima. Svi objekti rade od 7 do 21 sat i tu se za sada ništa nije promenilo – rekao je Topić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike