Da li kuva, pere, pegla?! Ceca otkrila kakva je domaćica i kakav život vodi kada se ugase kamere

04.08.2021

09:55 >> 09:36

0

Autor: Marija Mitić

Njena velika i kompaktna porodica koja živi zajedno, sjajno funkcioniše godinama

Da li kuva, pere, pegla?! Ceca otkrila kakva je domaćica i kakav život vodi kada se ugase kamere
Copyright Svetlana Ceca Raznatovic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svi detalji iz života Svetlane Cece Ražnatović interesuju javnost, međutim, ono o čemu skoro nikada nije pričala jeste kako provodi dane van kamera, u svom domu sa porodicom, da li obavlja kućne poslove, kuva i tome slično.

Ceca je otvoreno rekla da se time ne bavi, kao i da ne uživa u kućnim poslovima.

– Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora – kaže pevačica, a zatim dodaje:

Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

– Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno.

Ona je zatim otkrila da i dalje svoju decu Anastasiju i Veljka, zove stalno bez obzira što su odrasli.

– Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem.

Antonio Ahel/ATAImages

Ražnatovićeva je potom za Alo progovorila o novim pesmama, pa rekla da čeka Marinu Tucaković da se oporavi, kako bi joj napisala tekstove.

– Verujte mi da sam i ja željna novih pesama, nove energije, emocije… Zaista najiskrenije čekam Marinu da se oporavi jer je ona najbitnija karika u celom tom mom timskom lancu. Postoji nekoliko melodija koje su mi se dopale, ali dok to ona ne proživi i ne dobije inspiraciju da napiše tekst, čekaćemo. Iskrena da budem, meni je najbitnije njeno zdravlje. Lako ćemo da stvaramo novu muziku i pesme, samo da mi se ona oporavi.

ATAImages/ Antonio Ahel

Za kraj je priznala da postoje neke njene pesme koje su joj dosadile, s obzirom da ih godinama peva na koncertima.

– Moram priznati da jesu. Imam favorite iz svog repertoara, takođe i neke koje publika voli, ali ja svaku pevam na isti način, sa istom emocijom i energijom – završava ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike