Marko Živić će igrati Lukasa?! Folker otkrio detalje o seriji

04.08.2021

12:40 >> 12:36

0

Autor: Marija Mitić

Marko Živić će igrati Lukasa?! Folker otkrio detalje o seriji
Copyright 24sedam/Goran Sivački/ATA Images

Otkako je Aca Lukas izdao svoju biografiju, knjigu koja nosi naziv “Ovo sam ja” u medijima se ne stišava prašina oko iste, posebno od kada su u javnosti dospele informacije da će se na osnovu nje i generalno pevačevog života snimati i serija.

Folker je ranije potvrdio ove navode i rekao da će serija nositi naziv po njegovom velikom hitu “Kafana na Balkanu”, a sada je otkrio i koji glumac bi za njega bio najbolji u ulozi Ace Lukasa.

Pročitajte još:

Aca Lukas, 24sedam/Goran Sivački

– Sva ova licitiranja oko knjige i serije su lažna. Serija će se realizovati, ali polako, ima vremena. Snimaće se sigurno, jer potpisan ugovor. Kasting još nije bio i ne znamo ko će da glumi. Ono što je sigurno, jeste da će u seriji će igrati glumci. Voleo bih da me igra Marko Živić – rekao je Lukas, a zatim otkrio da postoji mogućnost da se u ovoj seriji nađe i naša proslavljena glumica Mirjana Karanović.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

– Mora da se završi scenario koji još nije gotov, nema potrebe da se licitira o imenima glumaca i glumica. Kako može da Mirjana Karanović ne dolazi u obzir, kao jedna od najboljih glumica u zemlji? Naravno da dolazi u obzir – rekao je Aca u obraćanju medijima na promociji novog dueta, četvrtog po redu koji je snimio sa Ivanom Selakov, a koji će uskoro predstaviti publici.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike