Samo za račune daju 3.000 evra: Slađa i Đani otkrili koliko novca im je potrebno da bi ,,izgurali" mesec

18.12.2020

08:52 >> 13:39

0

Život na visokoj nozi mnogo košta, čak i u vreme pandemije

Samo za račune daju 3.000 evra: Slađa i Đani otkrili koliko novca im je potrebno da bi ,,izgurali" mesec
Copyright Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Pričajući o finansijskoj krizi na estradu, Miroslav Ilić izjavio je da mu je potrebno 3.000 evra mesečno da bi preživeo, što je izazvalo veliki broj komentara, a pojedine njegove kolege otkrile su kakvo je stanje kod njih.

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa žive na visokoj nozi, a troškovi su im i tokom pandemije ogromni.

Pročitajte još

Folkerova supruga prasnula je u smeh kada joj je prenesena Miroslavljeva izjava.

– Šta će njemu (Miroslavu) više, kad je jednom nogom u grobu… Ma kakvi 3.000 evra, jedino ako se greje na “smederevac”, na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigde ne idemo, 10.000 evra minimum – rekla je Đanijeva žena za “Telegraf”, pa dodala:

– Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja… Onda plate, firma, doprinosi… Troškovi su nam ogromni.

Goca Božinovska kaže da nije rasipnik, ali da ne broji koliko je potrošila na mesečnom nivou.

– Meni treba i 5.000, nema tih para koji se ne potroše. I za decu i za prijatelje, ako sklopiš da stvarno ispoštuješ sve, treba dosta, ali ja ne brojim. Kupim ono što mi treba i ne vodim evidenciju. Nisam primetila da mi zafali. Ni koliko sam potrošila, ni koliko imam, ne znam. Deca rade, pa sam ih skinula sa dnevnog reda, svi su samostalni, i Mirko, i Zorana, i Jelena. Ne bi mi bilo loše da mi da neko 3.000 evra. Miroslav je čovek sigurno mislio na sve troškove. Ima i oko kuće troškova, te je nešto popustilo, nešto je puklo, krov, teže je ljudima koji imaju kuću nego stan – izjavila je Goca, i dodala:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Kuvam, prčkam, spremam, jer to volim. Kupiću i na akciji, što da neću, čemu bahatost. Uklapam se i u prosečnu platu u Srbiju.

Kako je Anabela Atijas navela, najviše novca mesečno daje za školovanje ćerki Blankice i Nine.

Anabela Atijas ATA Images/Antonio Ahel

– Moj život nije jeftin jer imam dvoje dece u privatnoj školi. Imam tinejdžerku, znate kako to sa tinejdžerima ide. Jeste da se u koroni manje troši, manje se izlazi, ja ne pamtim kad sam na sebe dinara potrošila. Ja ne žalim da dam na obrazovanje, bez stresa se deca obrazuju i nama roditeljima je lakše kad imaš normalnu svakodnevicu. Te dve školarine, računi, život, Blankica ide na tenis, balet, iskreno ne smem da stavim na papir… Nije ispod 2.000 evra – rekla je Anabela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike