Rada Manojlović nosi cipele i od po 20, 30 evra: Pokajala sam se kad god sam nešto skupo platila!

04.08.2021

19:44 >> 21:19

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica ne obraća pažnju na kritike modnih znalaca - sluša samo sebe i nosi ono u čemu se najbolje oseća, bez obzira na komentare

Rada Manojlović nosi cipele i od po 20, 30 evra: Pokajala sam se kad god sam nešto skupo platila!
Rada Manojlović ATAImages/M. M.

Rada Manojlović često je na meti kritika modnih stručnjaka, kao i pojedinaca koji ističu da pevačica, u stvari, „ne zna da se obuče”. Međutim, ona sluša samo sebe i nosi ono u čemu se najbolje oseća, bez obzira na ponekad čak i veoma oštre komentare.

Pročitajte još:

– Sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta, vrati i skine to sa sebe… Ja treba samo svoju unutrašnjost da upakujem, a ovaj posao je unutrašnjost. Imamo dosta pevača i pevačica koji su savršeno stilizovani, ali jednostavno su samo dobro obučeni – počela je Rada u razgovoru za „Grand onlajn”, pa otkrila koliko novca troši u šopingu, kao i da li nosi markirane stvari.

– Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i posle jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 evra… – priznala je ona.

Inače, Manojlovićeva već pet godina uživa u skladnoj vezi sa Harisom Berkovićem. Veliku ljubav, međutim, oboje se trude da drže podalje od znatiželjnih pogleda. Sada, ona je ispričala kako su opstali, uspeli da sačuvaju vezu, kao i koje situacije su ih najviše pogađale.

– Sve je kako treba, a mi smo poznati po tome da ništa ne pričamo i to je naš izbor. Previše nas je bilo u prve dve, tri godine, nisu nas ostavljali na miru. Stvarno su pisali gluposti, najviše su objavljivali da smo se stalno svađali, da njegovi mene ne vole, moji njega, to je kao bilo vrh, a od toga ništa nije bilo tačno… Sa tolikim napretkom tehnologije, svi nude sve, a mi u totalnu kontru idemo. Ja ne mogu da 24 sata budem podeljena sa svima – zaključila je.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam